DOLAR 32,202
EURO 35,0069
ALTIN 2498,743
BIST 10643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Espark sömestr tatiline hazır

    Espark sömestr tatiline hazır
    20.01.2022
    A+
    A-

    Eskişehir’in buluşma noktası Espark Alışveriş Merkezi, çocuklar 21 Ocak Cuma günü başlayacak sömestr tatilini dolu dolu geçirsin diye eğlenceli etkinlikler hazırladı. 24-30 Ocak günleri arasında İnşaat Atölyesi, 4-6 Şubat günleri arasında ise Niloya gösterisi ile çocuklar tatili keyifle geçirecek.

     

    Sömestr tatili 21 Ocak Cuma günü son dersin de bitmesiyle başlıyor. Eskişehir’in yaşam ve cazibe merkezi Espark Alışveriş Merkezi de 4 Şubat’a kadar devam edecek bu tatili eğlence dolu etkinliklerle karşılıyor. Espark’a gelen çocuklar Covid-19 tedbirleri gereği katılım kontenjanla sınırlı olduğu ücretsiz etkinliklere rezervasyon yaptırarak katılabiliyor ve çok keyifli anlar geçiriyor.

     

    24-30 Ocak tarihleri arasında Espark, İnşaat Atölyesi etkinliğine ev sahipliği yapıyor. 4-12 yaş arasındaki tüm çocukların katılabileceği etkinlikte, çocuklar kostümlerini giyip baretlerini taktıktan sonra dev Legolarla rengarenk evler, kaleler, okullar, köprüler inşa edecek, uzaktan kumandalı inşaat araçlarını kullanacak. Ayrıca atölyede Brickets inşaat yapımı, maket ev yapımı ve boyama gibi etkinlikler de yer alacak. İnşaat Atölyesi, Espark -1. kat etkinlik alanında 1 hafta boyunca 14.00, 15.00, 16.00, 17.00, 18.00 olmak üzere her gün 5 seans halinde gerçekleştirilecek.

     

    Tatilin son günlerinde ise çocuklar Espark’ta Niloya ve arkadaşlarıyla buluşuyor. 4-5-6 Şubat günlerinde Niloya’nın şarkılı, danslı, interaktif tiyatral gösterisinde, Niloya ve arkadaşları Mete ile Tospik, çocukları çok eğlendiriyor. 4-7 yaş arası çocukların katılımına uygun Niloya gösterisi, Espark -1. kat etkinlik alanında 14.00, 16.00, 18.00 olmak üzere her gün 3 seans halinde ücretsiz olarak gerçekleştirilecek. Covid-19 tedbirleri gereği katılım kontenjanla sınırlı olduğu etkinlik için, 13.30’da etkinlik standına gelerek kayıt yaptırmayı unutmayın.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.