DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Eşref Kolçak sürprizi

    Eşref Kolçak sürprizi
    02.01.2018
    A+
    A-

    Avantgarde Yapım’ın ilk filmi olan Elim Sende’nin oyuncu kadrosunda sürpriz bir isim dikkatleri üzerine çekiyor. 44. Pantene Altın Kelebek Ödül töreninde geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Harun Kolçak’ın yerine ödül alan Eşref Kolçak’ın yer aldığı film Mart ayında vizyona girecek. Banu Kaptanoğulları’nın yazıp yönettiği başrollerini Seda Kement ve Serkan Gürkan’ın paylaştığı romantik türdeki film etkileyici aşk hikâyesi ile seyirciyi içine çekecek.

    Başrollerini Seda Kement ve Serkan Gürkan’ın paylaştığı filmde Türk sinemasının duayen ismi Esref Kolçak’ta yer alıyor. Yepyeni yerli aşk filmi Elim Sende’nin çekim aşaması tamamlandı. Cüneyt Tek’in ‘Yar’ şarkısından ilham alınarak kaleme alınan Elim Sende filmi, birbirlerini ilk gördüklerinde aşkın beyaz haline yakalanan Bulut ve Mavi’nin inişli çıkışlı, bir o kadar da aşk dolu hikâyesini konu alıyor. Filmin oyuncu kadrosunda Gülşah Yavuz, Belkıs Akçil, Tayfun Sav, Cüneyt Tek, Tuğba Özay, Seda Aktuğlu, Ramazan Cabalar, Destina Su Çare, Zeynep Tuggen Kuloğlu ve Erkan Çelik gibi birçok ünlü isim bulunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.