DOLAR 32,5102
EURO 34,8786
ALTIN 2441,924
BIST 10082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Estetik ve göz alıcı tasarımlar Dekton ile ortaya çıkıyor

    Estetik ve göz alıcı tasarımlar Dekton ile ortaya çıkıyor
    30.03.2022
    A+
    A-

    Cosentino’nun ultra kompakt yüzeyi Dekton, dış cephe tasarımlarında bilinenleri yeni baştan yazıyor. Yüzey, büyük ebatlardaki plakalarla istenilen tasarımın ortaya çıkmasını sağlarken, dayanaklığı ve kolay bakımı ile uzun yıllar ilk günkü canlılığını koruyor.

    Cosentino’nun ultra kompakt yüzeyi Dekton dış yüzeylerin çehresini değiştiriyor. Uygulamaya ve yaratılmak istenen etkiye bağlı olarak 4mm, 8 mm, 12 mm veya 20 mm kalınlıklardaki plakalar ile tasarımlarınızı hayata geçirmenize olanak sağlıyor. Yüzey, sekiz koleksiyon içinde 60’tan fazla renk seçeneği ve 320 x 144 cm’lik büyük ebattaki plakalarla daha öncesinde akıllara bile getirilemeyen tasarımlar yapılmasına imkân veriyor.

    Dekton’un farklı koleksiyonları ile dış cepheler hareketleniyor

    Dekton’un İskandinav beyazı Zenith, Industrial koleksiyonundan Orix, Calacatta mermerinden ilham alan Aura15, Dekton özelliklerini bir arada sunuyor. Dekton Solid koleksiyonunda yer alan Zenith’in İskandinav beyaz rengi, açık alanları; yenilenmiş ve daha canlı ortamlara dönüştürüyor. Mat yüzey, dış cephelere uyum sağlayarak kusursuz bir seçim oluyor. Dekton’un Natural koleksiyonunda yer alan Aura15, gri ve yumuşak damarları ve beyaz tonlarıyla açık alanlara yenilikçi, doğal bir dokunuş katıyor.

    Ultra kompakt yüzeyin Industrial koleksiyonunda yer alan Orix ise etkileyici görünümü ile dış cephelere farklı bir alternatif sunuyor. Yıpranmış betondan ilham alan renk, gri, mavi ve yeşilin farklı tonlarını barındıran renk kombinasyonuyla eski ve yeni arasındaki muazzam geçişi hissettiriyor.

     Uzun yıllar kusursuz kullanım ayrıcalığı

    Dekton yüzeyler, UV ışınlarına, çizilmelere, lekelere, suya ve ani ısı şoklarına ve güneş ışınlarına karşı üstün direnci sayesinde karşı gösterdiği üstün direnç ile kusursuz bir kullanım sunuyor. Dayanıklılığı ve kolay bakımıyla ilk günkü canlılığını uzun yıllar boyunca kullanılabiliyor. Kolay bir temizlik ve bakım sunan yüzey, dış cephelerin yanı sıra zeminler, duvar kaplamaları, tezgâhlar ve merdivenler gibi çok çeşitli uygulamalarda kullanılarak, standartların ötesine geçilebiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.