DOLAR 32,202
EURO 35,0069
ALTIN 2498,743
BIST 10643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Estetik ve modern bir tasarım: Marla Yemek Odası

    Estetik ve modern bir tasarım: Marla Yemek Odası
    14.12.2020
    A+
    A-

    Yataş Grup’un özgün ve yenilikçi tasarımlarıyla mobilya, dekorasyon ve uyku dünyasında yeni bir tarzı temsil eden markası Divanev, evini modern çizgilerle güzelleştirmek isteyenler için Marla Yemek Odası’nı sunuyor.

    “İyi ve kaliteli bir ev yaşamı herkesin hakkı” fikrinden yola çıkan Divanev’in yeni koleksiyonunda yer alan Marla Yemek Odası; modern çizgilere sahip özgün tasarımıyla evlerde şık bir atmosfer yaratıyor. Marla Yemek Odası, dekoratif işçilikli ince detayları, koyu ceviz renkte yüzeyleri ve mat siyah metal kulplarıyla güçlü bir duruş sergiliyor. Sabit ve açılır olmak üzere iki masa alternatifi bulunan Marla’nın sabit masadaki mermer desenli tablası şıklığıyla dikkat çekiyor. Marla Yemek Odası’nın geometrik formdaki 3’lü ayna tasarımı alışılmış kalıpların dışına çıkarken, vitrin içerisinde kullanılan sensörlü aydınlatma uygulaması, konsol ve vitrindeki geniş kaşıklık bölmesi gibi detaylar ise fonksiyonelliğe vurgu yapıyor. Marla Yemek Odası’nda, düz ve arka kısmında özel dikiş detayları bulunan iki farklı sandalye alternatifi bulunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.