DOLAR 32,5875
EURO 34,8173
ALTIN 2418,813
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Etik ve İtibar Derneği TEİD’de yeni yönetim belli oldu

    Etik ve İtibar Derneği TEİD’de yeni yönetim belli oldu
    16.04.2021
    A+
    A-

    Etik ve İtibar Derneği TEİD’in Olağan Genel Kurulu’nda, yeni dönem Yönetim ve Denetim Kurulu üyeleri seçildi.  bp Azerbaycan Gürcistan Türkiye Bölgesi Etik ve Uyum Programları Takım Lideri Aslı Ertekin, Etik ve İtibar Derneği TEİD’in 7.Dönem Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

    Türkiye GSMH’nın yüzde 15’ini oluşturan ve 400 bin üzerinde çalışana istihdam sağlayan, sektörlerinde büyük öneme sahip 160’dan fazla kurumsal üyesi ile çalışmalarına devam eden Etik ve İtibar Derneği TEİD’in, 8. ve 9. Olağan Genel Kurulu 12 Nisan tarihinde İstanbul’da gerçekleştirildi. Yeni Kurul Üyelerinin seçildiği Genel Kurul’da TEİD’in 6. Dönem Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yürüten Coca-Cola İçecek Hukuk Baş Müşaviri Av. Ertuğrul Onur, görevini bp Türkiye Etik ve Uyum Yöneticisi ve bp Azerbaycan Gürcistan Türkiye bölgesi Etik ve Uyum Programları Takım Lideri Aslı Ertekin’e devretti.

    TEİD Yönetim Kurulu’nda görev yapacak diğer isimler ise; 

    Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılıklarına ise AG Anadolu Grubu Holding Denetim Bölümü Başkanı Menteş Albayrak ile Koç Holding Baş Hukuk ve Uyum Müşaviri Yardımcısı Av. Rana Günay Hoffman seçildi.

    Yönetim Kurulu Sekreteri Allianz Türkiye Risk Yönetimi, İç Kontrol ve Uyum Direktörü Ahu Gün Akkal Ekşi, Yönetim Kurulu Saymanı Tofaş A.Ş. Finansal Planlama ve Kontrol Direktörü Doğu Özden, Yönetim Kurulu Asıl Üyeleri; İnci Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ece Ürkmez Elbirlik, Gün+Partners Yönetici Avukatı Av. Filiz Toprak Esin, Philips Morris Sabancı Hukuk Müşaviri Av. Gül İncesulu, Bireysel Üye( Sanofi İlaç Kurumsal İlişkiler ve Pazara Erişim Direktörü ) Güray Karacar, L’Oréal Türkiye Hukuk Direktörü Av. Hilal Utku, Hergüner Bilgen Özeke Avukatlık Ortaklığı Yönetici Ortağı Av. Kayra Üçer, Mey İçki/ Diageo Regülasyon ve Hukuk Direktörü Av. Meltem Azbazdar ve Unilever Türkiye, Orta Asya ve İran Hukuktan Sorumlu Başkan Yardımcısı Av. Servet Ebru Gürdemir oldu.

    Yönetim Kurulu Yedek Üyeliğine ise Bireysel Üye (Çetinkaya Avukatlık Bürosu) Av. K. Altuğ Özgün, Novartis Kurumsal İlişkiler Müdürü Burcu Önem, Coca-Cola İçecek Hukuk Baş Müşaviri Av R. Ertuğrul Onur, Cerebra Muhasebe Denetim Danışmanlık Yönetici Ortağı M. Fikret Sebilcioğlu ve Bireysel Üye (Etik ve Uyum Yöneticisi) Dr. Sait Samlı seçilirken; Denetim Kurulu Üyeleri Asıl listede EnerjiSA Etik ve İncelemelerden Sorumlu İç Denetim Müdürü Fırat Gülenç, PwC Türkiye Forensic Bölüm Lideri Dr. Gökhan Yılmaz ve Borusan Holding Kıdemli Denetim Müdürü Serhat Yıldırım yer aldı. Tekfen Holding Hukuk Müşaviri Av. Haşim Bayırbaş, KPMG Türkiye Usulsüzlük Önleme, İnceleme, Ticari Uyuşmazlık ve Uyum Danışmanlığı Hizmetleri’nden Sorumlu Şirket Ortağı Oytun Önder ve Goodyear Lastikleri Hukuk ve Uyum Müdürü Av. Seçkin Savaşer de Denetim Kurulu Yedek listede yer alan diğer isimler oldu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.