DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2492,06
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Euromoney, EVA Gayrimenkul Değerleme’yi Türkiye’nin en iyi Gayrimenkul Araştırma ve Değerleme Firması seçti

    Euromoney, EVA Gayrimenkul Değerleme’yi Türkiye’nin en iyi Gayrimenkul Araştırma ve Değerleme Firması seçti
    17.09.2020
    A+
    A-

    Uluslararası finans çevrelerinin saygın yayın gruplarından Euromoney’in “Real Estate Awards 2020” ödülleri kapsamında Eva Gayrimenkul Değerleme, bu yıl da Türkiye’nin en iyi Gayrimenkul Araştırma ve Gayrimenkul Değerleme firması seçildi.

    Türkiye’nin en iyi Gayrimenkul Araştırma ve Gayrimenkul Değerleme firması

    Eva, ödüllerine iki yeni ödül daha ekledi. Eva Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık, finans yayın gruplarından Euromoney’nin her yıl düzenlediği ve gayrimenkul sektörünün en iyilerini seçtiği “Euromoney Real Estate Awards 2020” ödüllerinde, Türkiye’nin en iyi Gayrimenkul Araştırma ve Gayrimenkul Değerleme firması seçildi.

    7 yılda toplam 15 kez ödüle layık görüldü

    Euromoney Dergisi tarafından düzenlenen anketlerde 7 yılda toplam 15 kez ödüle layık görülen EVA, Euromoney’in “Real Estate Awards 2020” ödülleri kapsamında, Türkiye’nin en iyi Gayrimenkul Araştırma ve Gayrimenkul Değerleme firması seçildi. Eva Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, “Bu aldığımız ilk ödül değil son ödül de olmayacak. Uluslararası 24 ödülümüz bulunuyor. İşimizi iyi yapmaya devam ettikçe başka ödüller de alacağız” dedi.

    Türkiye’ye ödül getirmeye devam edeceğiz

    Türkiye’ye kendi alanlarında ödül getirmeye devam edeceklerini de sözlerine ekleyen Yazıcı, “Artık değerleme sistemi kendini her geçen gün daha çok geliştirmekte ve dünya standartlarına yaklaşmaktadır,  bugün birçok Türk sermayeli Değerleme ve danışmanlık kurumu artık Türkiye’de görev alan yabancı kökenli değerleme kurumlarında daha da fazla itibar görmektedir. Geçmişte aldığımız ödüller ve bu ödül buna en güzel örnektir” dedi.

    170’den fazla ülkenin bir numarası

    Euromoney Dergisi 1969 yılında İngiltere’de kurulan ve bugün 170 den fazla ülkede, finans ve iş dünyası ile sermaye piyasalarının bir numaralı yayınlarından biri. Kurum ödülü, Türkiye’de gayrimenkul sektörünün farklı alanlarında faaliyetlerini sürdüren şirketlerin ve bankaların katılımıyla gerçekleştirilen bir oylama ve anket çalışması sonucunda veriyor.

     

     

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.