DOLAR 32,3851
EURO 34,7595
ALTIN 2402,265
BIST 10208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ev almak isteyenler için kazanç vakti

    Ev almak isteyenler için kazanç vakti
    29.08.2018
    A+
    A-

    Ülkealan Yapı Endüstrisi A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Ülkealan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Desteği ve Emlak Konut GYO öncülüğü ile başlayan ve 31 Ekim tarihine kadar sürecek olan “Türkiye İçin Kazanç Vakti” kampanyasına destek verdiklerini açıkladı.

    Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından desteklenen ve gayrimenkul sektörünü bir araya getiren konutta yeni seferberlik kampanyasına dair açıklamalarda bulunan Ülkealan Yapı Endüstrisi A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Ülkealan, atılan adımın konut sektöründe ivme yaratacağını belirtti. Banka kredi faiz oranlarının konut sahibi olmak isteyenleri düşündürdüğünü belirten Tolga Ülkealan “Banka faiz oranlarını incelediğimizde güncel oranların 2 seviyesinde olduğunu görmekteyiz. 500.000 TL kredi çekenler bankaya 10 yıllık vadede aylık 11 bin TL ödemek durumunda kalmaktadır. Bu da vatandaşları banka kredisi ile konut alımından uzaklaştırmaktadır. Geçen sene ile bu senenin konut satış istatistiklerini kıyasladığımızda artış yaşandığını gözlemliyoruz.Bu artış bizim gibi finansal gücü yüksek firmaların kendi bünyesinde sağladığı kampanyalarla gerçekleşti.

    Başlatılan bu kampanya, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın da sektörümüze olan güvenini göstermesi bakımından oldukça önem arz etmektedir. Bu güven ve destek ile inanıyorum ki konut satış adetlerimiz önceki yılları geride bırakacaktır.

    İnşaatı hızla devam eden Sunset İncek projemizde de sunmuş olduğumuz; %10 peşinat ile kişilere özel ödeme planlarımız, vade farksız ödeme seçeneklerimiz, ara ödeme kolaylıklarımız ile biz de kampanyaya destek oluyoruz.” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.