DOLAR 32,5527
EURO 34,8621
ALTIN 2430,86
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ev dekorasyonu ve kırtasiye sektörleri nisan 2021’de Frankfurt’ta bir araya geliyor

    Ev dekorasyonu ve kırtasiye sektörleri nisan 2021’de Frankfurt’ta bir araya geliyor
    01.12.2020
    A+
    A-

    Messe Frankfurt, 2021’de Ambiente, Paperworld ve Christmasworld fuarlarına alternatif olarak düzenlediği International Consumer Goods Show fuarının yerleşim planını duyurdu

    Daha önce pandemi sebebi ile düzenlenmeyeceği açıklanan Christmasworld, Creativeworld, Paperworld ve Ambiente 2021 fuarlarında sergilenen ürün gruplarının yer alacağı ve aynı anda hem fiziksel olarak hem de Consumer Goods Digital Days adı ile dijital ortamda düzenlenecek International Consumer Goods Show – Special Edition fuarı 17-20 Nisan 2021 tarihlerinde Almanya’nın Frankfurt şehrinde düzenlenecek.

    Messe Frankfurt, fuarda sergilenecek ürün gruplarına göre fuar yerleşim planını açıkladı. Bu plana göre 8, 9, 10 ve 11. salonlar Ambiente fuarının ürün gruplarını kapsarken, 12. Salonda da Christmasworld ve Paperworld ürün gruplarının yer alacağı belirtildi. Creativeworld katılımcıları ise fiziksel olarak fuarda yer almayacak, Consumer Goods Digital Days dijital platformunda ürünlerini sergileyebilecekler. Fuar yönetiminden yapılan açıklamada, fiziksel olarak fuara katılmak üzere başvuruda bulunan firmalara önümüzdeki günlerde alan tekliflerinin iletileceği bildirildi. Katılımcı firmalar, iletilen alan tekliflerini onaylamaları durumunda International Consumer Goods Show fuarına katılımları resmiyet kazanacak. International Consumer Goods Show için Türkiye’den bireysel katılım başvurusu bulunan 102 firma bulunuyor.

    Bu sabah düzenlenen online basın toplantısı ile ayrıntıları duyurulan etkinlik için yaptığı açıklamada Messe Frankfurt Istanbul Kıdemli Satış ve Pazarlama Müdürü Can Yümer: “International Consumer Goods Show fuarı şimdilik tek seferlik bir organizasyon olarak planlanıyor. Dolayısıyla katılımcı firmaların bu fuardaki konumlarının sonraki senelerde düzenlenecek fuarlardaki konumları ile bir bağlantısı bulunmayacak. Örnek olarak; Ambiente 2020’ye katılan bir firma, bu fuara katılmadığı takdirde Ambiente 2022’deki yerini kaybetmeyecek. Firmalarımız bu fuara 3 farklı şekilde katılım gösterebilecekler:

    • Kendi stand tasarımları ve kurulumu ile fiziksel olarak
    • Hazır stand paketleri ile fiziksel olarak
    • Sadece dijital ortamda (Consumer Goods Digital Days)

    Fiziksel olarak fuara katılan tüm firmaların aynı anda Consumer Goods Digital Days dijital platformu üzerinde de bir profili bulunacak ve bu sayede fuara gelemeyen potansiyel müşterileri ile de canlı bağlantı kurabilecekler.” Dedi.

    Nisan ayında düzenlenecek International Consumer Goods Show – Special Edition fuarı için Messe Frankfurt yönetimi fuar alanında tüm sağlık ve hijyenik önlemlerinin alındığını ve fuar için henüz bir erteleme veya iptal gündeminin olmadığını belirtiyor. Uzun bir süredir fiziksel olarak bir uluslararası ticaret fuarının düzenlenememiş olması sebebiyle, aynı anda hem fiziksel hem de dijital ortamda düzenlenecek fuarın global tüketim malları sektörü için oldukça başarılı geçmesi öngörülüyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.