DOLAR 32,3735
EURO 34,7714
ALTIN 2440,079
BIST 10006,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ev tekstili ve dekorasyonda yaz trendleri doğallıktan yana

    Ev tekstili ve dekorasyonda yaz trendleri doğallıktan yana
    11.05.2019
    A+
    A-

    Ev tekstili, dekorasyon ve kozmetik alanındaki ürün çeşitliliği ile lider marka Madame Coco, 2019 trendlerini belirliyor. Ev tekstilinde doğal ürünler ön planda olurken, sezona mavinin her tonu hakim oluyor

    Evli veya bekar, evinde vakit geçirmekten keyif alan herkes için dekorasyon ürünlerindeki uyum huzurlu bir ortamın anahtarı oluyor. Ev tekstili ve dekorasyon sektöründe özgün ürünleriyle öne çıkan Madame Coco’nun Baş Tasarımcısı Ali Uzan yazın hit parçalarını ve yeni ürün koleksiyonlarını anlatıyor.

    2019’un parlayan rengi mavi

    Ev dekorasyonunun en kilit noktası huzurlu bir ortam oluşturacak renklerin makro ve mikro alanlarda tercih edilmesiyle gerçekleşiyor. 2019 yılında doğal ve naturel bej renkleri mavinin tonları ile harmanlanarak sakin ortamlara davetiye çıkarıyor. Modası geçmeyen doğal tonlar mavi ile eşleştirildiğinde sade ama şık bir görünüm de yakalanıyor. Mavi tonları; mercan, bordo, hardal, turuncu ve turkuaz ile hareketlendiriliyor.

    Bambu ve aloe vera ev tekstil ürünlerinde

    Madame Coco, yeni sezon ürün gruplarını yaz sıcaklarında serin ve ferah tutacak bambu ve aloe vera kullanarak hazırlıyor. Nevresim takımlarında aloe veranın serinletici ve bambunun hava alan ferahlatıcı etkisi kumaşlara işleniyor. Romantik ve spor pike takımları da düz ve desenli formlarıyla mağazalardaki yerini alıyor. Madame Coco Baş Tasarımcısı Ali Uzan,Bu sezon evlerde ferah ve huzurlu bir ortam yaratacak ürünlere imza attık. Özellikle nevresim takımlarında doğal hammaddelerle işlenmiş ürünlerimiz tercih sebebi olacak” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.