DOLAR 32,3766
EURO 35,0392
ALTIN 2326,239
BIST 9073,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Evde keyifli zamanların eşlikçisi Nutzz Party

    Evde keyifli zamanların eşlikçisi Nutzz Party
    24.09.2020
    A+
    A-

    Sonbaharın gelişiyle evlerde sevdiklerimizle birlikte daha fazla zaman geçirmeye başladık. Gençlerin ve atıştırmalıkta yenilikçi tatları sevenlerin favorisi Nutzz Party, keyifle geçirilen anların çıtırtılı-kıtırtılı ve eğlenceli ortağı olarak evlerde yerini alıyor. Soslu fıstık, mısır çerezi, kaplamalı fıstık ve cips çeşitlerini bir pakette toplayan Nutzz Party, acılı ve peynirli olmak üzere iki çeşidiyle ev hayatının en keyifli eşlikçisi oluyor.

     

     

    Kuruyemiş ve kuru meyvede yenilikçi ürünleriyle öne çıkan Peyman’ın farklı lezzetler arayanların beklentilerine yanıt veren Nutzz Party ailesi, tuzlu ve eğlenceli bir atıştırmalık olarak evde geçirilen keyifli saatlere ayrı bir lezzet katıyor. Lezzeti, farklı yeme deneyimi ve eğlencesiyle kısa sürede özellikle gençlerin favori atıştırmalığı olan Nutzz Party, bol çıtırtılı-kıtırtılı yeme deneyimiyle evde düzenlenen film izleme aktivitelerinin de bir numaralı eşlikçisi oldu.

    Diğer tuzlu atıştırmalıklardan, soslu fıstık, mısır çerezi, kaplamalı fıstık ve cipsin bir arada yaşattığı lezzetle ayrışan Nutzz Party, acılı ve peynirli çeşitleriyle evlere konuk oluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.