DOLAR 32,5215
EURO 34,791
ALTIN 2420,516
BIST 9706,86
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Evde rahat, konforlu ve şık seçenekler

    Evde rahat, konforlu ve şık seçenekler
    29.09.2020
    A+
    A-

    Evde ister gündüz ister gece kullanabileceğimiz rahat ve konforlu ev giysileri ve aksesuarları, kendimizi iyi hissetmemizi sağlıyor. Tchibo’nun hem evde kendinizi iyi hissetmeniz hem de rahat bir uyku için sunduğu lokal üretim pijama takımları, tişörtler ve sweatshirtler  ‘’Evde Sen Başkasın’’ altında bir araya geliyor. Koleksiyonda ev terliği ve ipek uyku maskesi gibi kendinizi şımartabileceğiniz aksesuarlar da var.

     

    Evde şık, dışarıda spor bir görünüm için gardırobun vazgeçilmezi olacak basic kıyafetlerin yanı sıra rahat ve tarzınızı yansıtacak rengarenk pijama takımları, Tchibo’nun yeni ‘’Evde Sen Başkasın’’ temasında öne çıkan ürünlerden… Koleksiyon, günlük hayatınıza rahatlık ve konfor katacak farklı tarzlarda ürünlerden bir seçki sunuyor.

     

    İster evde ister dışarıda rahatlığın tadını çıkarın

    Şık bir tişört ve sweatshirt evde ve dışarda çoğu zaman kurtarıcımızdır. Taytlarla, pantolon ve eteklerle kombinleyebileceğiniz Yırtmaçlı Sweatshirt, yumuşak dokusu ve rahat kalıbıyla üstünüzden çıkarmak istemeyeceğiniz yüzde 100 pamuk Dik Yaka Tişört ve kırık beyaz rengiyle her yerde stilinizi yansıtacak Fitilli Kadife Sweatshirt, temanın dikkat çeken ürünleri arasında yer alıyor.

    Stil sahibi pijama takımları

    Stil sahibi birinin gece uyku kıyafetleri ve sabahlıkları, rahat olduğu kadar tarzını da yansıtmalıdır. Tchibo’nun hem kadınlar hem de erkekler için sunduğu ekoseli ve desenli  pijama takımlarıyla hem güne iyi başlayın hem de şık görünümünüzden taviz vermeyin.

    Tchibo’nun yeni “Evde Sen Başkasın” temalı ürünleri arasında kadınlar için yazlık pijama takımları, kaymaz tabanlı şık ev terliği, göz bölgesini ferahlatıcı etkili ipek uyku maskesi gibi birbirinden renkli ve fonksiyonel ürünler de bulunuyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.