DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2393,265
BIST 10276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Evgör Mobilya’da modeller yeni, fiyatlar eski

    Evgör Mobilya’da modeller yeni, fiyatlar eski
    25.02.2020
    A+
    A-

    Yaza düğün planlayan çiftler ve mobilyalarını değiştirmeyi düşünenler, evlerini zamlardan etkilenmeden 2019’un fiyatlarıyla indirimli olarak döşeyebilecek. Evgör Mobilya’nın uygulamaya koyduğu “Yeni model, eski fiyat” kampanyası, mobilya alacaklara, 2020 koleksiyonundaki tasarımlara, 2019 fiyatlarıyla sahip olma şansı sunuyor. 15 aya kadar taksit seçeneğinin de bulunduğu kampanyadan yararlanmak isteyenler Evgör Mobilya mağazalarını ya da 10 bine yakın ürün çeşidinin yer aldığı www. evgor. com. tr adresini ziyaret edebilirler.

    EVGÖR, uygulamaya koyduğu kampanya ile özellikle düğün sezonu öncesi mobilya alışverişi yapacak çiftlere, bütçelerini zorlamadan avantajlı fiyat ve ödeme koşullarıyla yeni yuvalarını kurma fırsatı sunuyor. 2020 modellerinin 2019 fiyatlarıyla satışa sunulduğu kampanyadan yararlananlar mobilyalarına 15 aya varan vadelerle ve sadece bir kredi kartının limitine sıkışmadan bütçelerine göre birden fazla kredi kartı kullanabilme seçeneği ile sahip olabiliyor.

    EVGÖR Mobilya’nın “Yeni model, eski fiyat” kampanyası hakkında detaylı bilgi almak isteyenler, Türkiye’nin her yerinden 444 888 6 numaralı telefonu arayabilir ya da firmanın internet sitesini ziyaret edebilirler.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.