DOLAR 32,5193
EURO 34,6124
ALTIN 2489,334
BIST 9548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Evidea, Tokat Novada AVM’de açıldı

    Evidea, Tokat Novada AVM’de açıldı
    23.05.2023
    A+
    A-

    Güçlü organizasyon yapısı ve deneyimli kadrosuyla ev ve yaşam sektörünün lider markalarından olan Evidea, tüketici dostu mağazalarına bir yenisini daha ekledi. 23 Mayıs tarihinde Tokat Novada AVM’de, 42. mağazasını açtı.

    Perakende mağaza zinciri ile büyümeye devam ederken ev ve yaşam ürünleri kategorisinde 2011 yılından bu yana hizmet veren Evidea, tüketici dostu mağazalarına bir yenisini daha ekledi. 23 Mayıs Salı günü Tokat Novada AVM’de mağazasını açan Evidea, Türkiye genelinde 42 mağazaya ulaşmış oldu.

    Kaliteli, trend ve kurulumu ustalık gerektirmeyen ürünleri uygun fiyatlarla sunan Evidea, ortalama 1.500 m2 büyüklüklere sahip, keyifli ve ferah mağaza konseptiyle de tüketicilerin ilk adresi olmaya devam ediyor.

    23 Mayıs tarihinden itibaren Tokat’ta tüketicilerle buluşan Evidea, aynı zamanda açılışa özel de bir kampanya sunuyor. 23 Mayıs – 4 Haziran tarihleri arasında geçerli olan kampanyada, elektrikli ev aletleri dışındaki tüm ürünlerde her 400 TL ve üzeri alışveriş yapanlara anında 100 TL indirim sağlıyor.

    Her yaşa ve her tarza hitap ettiklerini belirten Evidea Pazarlama Direktörü Sevde Yıldırım; “Müşterilerimiz bizim için odak noktası. Onlardan gelen içgörüleri dinleyip tüm pazarlama stratejimizi belirliyoruz. Açacağımız mağazalarımızdan, sunacağımız ürün gamına kadar pek çok konuda gelen müşteri taleplerini dinliyoruz. Sadece bir mağazalar zinciri olarak değil, kadın odaklı uzman bir marka olarak müşterilerimizin hayatlarına dokunmayı amaç ediniyoruz.” diye konuştu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.