DOLAR 32,3221
EURO 35,0959
ALTIN 2300,177
BIST 9046,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Evidea yeni mağazasıyla Bodrumlularla buluştu

    Evidea yeni mağazasıyla Bodrumlularla buluştu
    15.01.2021
    A+
    A-

    Türkiye’nin her yerinde büyüyen Evidea, yeni mağazasıyla Bodrum Midtown Alışveriş Merkezi’nde yerini aldı. Bodrum’daki ilk Evidea mağazasında, evi için alışveriş yapmak ve evine değer katmak isteyenlere hitap eden binlerce çeşit ürün yer alıyor. 31 Ocak tarihine kadar sürecek, açılışa özel kampanya ile Bodrumlulara merhaba diyen Evidea, 500 TL ve üzerinde alışveriş yapanlara anında 100 TL indirim hediye ediyor!

    Evidea’nın 14. mağazası, Bodrum Midtown Alışveriş Merkezi’nde açıldı. Mutfaktan ev tekstiline, ev dekorasyondan tamamlayıcı mobilyaya, aydınlatmadan banyoya, elektrikli ev aletlerinden ev ve yaşam kategorilerine kadar pek çok kategoride yüzlerce ürün, Ege Bölgesi’nin ilk Evidea mağazasında yer alıyor. Yeni mağazasında müşterilerini sürpriz bir kampanyayla karşılayan Evidea, 31 Ocak’a kadar geçerli kampanya kapsamında 500 TL ve üzeri alışveriş yapanlara, anında 100 TL indirim hediye ediyor.

    Bodrum Midtown Alışveriş Merkezi’nin bulvar alanında yer alan, geniş ve ferah Evidea mağazası, evi için alışveriş yapmak ve evine değer katmak isteyenlere kaliteli, kurulumu ustalık gerektirmeyen ürünleri makul fiyatlarla sunuyor.

    Evidea, mağazalarında aldığı üst düzey hijyen tedbirleriyle müşterilerine alışverişin güvenli ve keyifli halini sunuyor. 5 yıl içinde 110 mağaza açmayı planlayan Evidea, çoğunluğu alışveriş merkezlerinde yer alacak, yaklaşık 1500 m2 büyüklüğündeki keyifli ve ferah mağazalarında, tüketicilere dekoratif fikirler bulup ilham alabilecekleri bir ev alışverişi deneyimi yaşatmayı hedefliyor. İzmir’de mağazalaşma sürecini başlatmaya hazırlanan Evidea’nın mağaza açılışları önümüzdeki dönemde Türkiye’nin önde gelen alışveriş merkezlerinde devam edecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.