DOLAR 32,5508
EURO 34,9029
ALTIN 2437,586
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Evidea’nın yeni Pazarlama Direktörü Sevde Yıldırım oldu

    Evidea’nın yeni Pazarlama Direktörü  Sevde Yıldırım oldu
    09.11.2022
    A+
    A-

    Ev yaşam ürünleri kategorisinde 2011 yılından bu yana faaliyet gösteren ve büyümesini perakende mağaza zinciriyle sürdüren Evidea, üst düzey yönetim kadrosuna deneyimli bir isim daha kattı. Son 12 yıldır pek çok kurumsal firmada Pazarlama ve Müşteri Memnuniyeti Yönetimi alanlarında sorumluluk üstlenen Sevde Yıldırım, Evidea Pazarlama Direktörlüğü görevine getirildi.

    Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun olan Sevde Yıldırım, yüksek lisansını Marmara Üniversitesi Stratejik Pazarlama Bölümü’nde tamamladı. 2010 yılından bu yana ebebek, ModaCruz ve gelal şirketlerinde pazarlama yöneticiliği yapan Yıldırım, son olarak Sosyopix’te CMO görevini üstleniyordu.

    2022 Kasım ayı itibarıyla Evidea’da Pazarlama Direktörü olarak göreve başlayan Yıldırım, offline ve online pazarlama stratejisi, dijital pazarlama kanallarının yönetimi, müşteri ilişkileri ve sadakatinden sorumlu olacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.