DOLAR 32,3822
EURO 34,7117
ALTIN 2394,436
BIST 10107,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Evini güzelleştirmenin yolu Tekzen‘de

    Evini güzelleştirmenin yolu Tekzen‘de
    12.05.2020
    A+
    A-

    Tekzen, yaz mevsimini evlerini yenileyerek karşılamak isteyenler için online alışveriş sitesi üzerinden şık ve kullanışlı alternatiflerle dolu özel bir kampanya düzenliyor.

    Yaz mevsimi yaklaştı, sosyal izolasyon tedbirleri kapsamında evlerde geçirilen süreler de aynı şekilde devam ediyor. Yaz mevsimini evini yenileyerek karşılamak isteyen, küçük dokunuşlarla keyifli yaşam alanları oluşturma hayalini kuranlar için Tekzen, banyodan mutfağa, kanepeden koltuğa, aydınlatmadan bahçeye, pişirme ürünlerinden küçük ev aletlerine kadar evinizi güzelleştirecek özel bir kampanya sunuyor.

    Online alışveriş sitesi üzerinden 12-20 Mayıs 2020 tarihleri arasında düzenlenecek kampanya kapsamında bahçe, mutfak, banyo ve mobilya kategorisinde yer alan ürünlerde özel indirimler yer alıyor. 20 Mayıs tarihine kadar devam edecek kampanya kapsamında; ahşap, katlanır, 2 sandalyeli masa takımı 459 TL, Lava döküm ızgara tava 89 TL, boy dolabı hediyesiyle, Derya banyo dolabı 599TL ve 4 kapaklı, 2 çekmeceli Zenio Rose Gardırop 839 TL‘den satışa sunuluyor.

    30 gün kolay iade, 200 TL ve üzerine ücretsiz kargo avantajları ile kampanya kapsamında evler keyifle yaz mevsimine hazırlanıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.