DOLAR 32,4823
EURO 34,7995
ALTIN 2488,422
BIST 9553,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Evinizde sağlıkla oturun diye sigortanız Birikimevim’den

    Evinizde sağlıkla oturun diye sigortanız Birikimevim’den
    22.01.2021
    A+
    A-

    Birikime dayalı faizsiz finansman sistemiyle ev ve araç sahibi olmak isteyenlere inovatif çözümler sunan Birikimevim, AXA Sigorta ile yaptığı önemli iş birliğiyle Birikimevim’e referans olan müşterilerine Covid -19’u da kapsayan tamamlayıcı sağlık sigortası armağan ediyor. Böylece Birikimevim, müşterilerini ev sahibi yaparken sağlıklarını da güvence altına alıyor.

     

    Faizsiz finansman sistemiyle bugüne kadar binlerce kişiyi hayallerindeki ev ve araca kavuşturan Birikimevim, AXA Sigorta ile yaptığı büyük iş birliği çerçevesinde Birikimevim’i öneren müşterilerine tamamlayıcı sağlık sigortası hediye ediyor. Birikimevim’in “Sağlık her şeyden değerlidir” anlayışıyla hayata geçirdiği bu özel ve önemli iş birliğiyle tüketiciler, Covid-19 dahil tüm salgın hastalıkları da kapsayan Birikimevim Sağlığım Tamam sigortasına sahip oluyor.

     

    Birikimevim’in AXA Sigorta iş birliğiyle hediye ettiği Birikimevim Sağlığım Tamam sigortası ile anlaşmalı özel hastaneler, doktor muayeneleri, laboratuar görüntüleme, fizik tedavi gibi sağlık hizmetlerinden yalnızca devlete ödenen katılım payı ödenerek, ücretsiz bir şekilde faydalanılabiliyor. Covid-19 ve gelecekte yaşanabilecek tüm salgın hastalıkların poliçe güvencesine alındığı Birikimevim Sağlığım Tamam sigortasının, yatarak tedavilerde herhangi bir limiti yok. Ayrıca evde bakım giderleri, suni uzuv giderleri, yardımcı tıbbi malzeme giderleri de yıllık limit teminat ve iştirak oranı dahilinde karşılanıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.