DOLAR 32,5044
EURO 34,9547
ALTIN 2430,836
BIST 9803,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Evinizin enerjisini zeminlerle yükseltin

    Evinizin enerjisini zeminlerle yükseltin
    23.02.2021
    A+
    A-

    Günümüz ev dekorasyonlarında işlevsellik ya da tasarım gibi tek bir odak bulunmuyor. Dekorasyonda renklerde uyum, objelerde zarafet ve eşyalarla tasarımın bir arada sunulması gerekiyor. Ev dekorasyonunda seçilen doğru zeminler evlerde uyumu artırırken aynı anda evin enerjisini de yükseltiyor. Cosentino’nun ultra kompakt yüzey markası Dekton’un sunduğu Aeris, evinizin enerjisini yükseltiyor.

     

    Evimizin eşyalarından tasarımlarına, renklerinden çizgilerine kadar bir uyum içinde olmasını istiyoruz. Çünkü bu uyumun evin ve evin içinde yaşayanların enerjisini yükselttiğini biliyoruz. Ev dekorasyonunda kullanılacak doğru zeminlerle evlerimizin enerjisini yükseltebilir, bu enerjiyi evin içinde yaşayanlara da yansıtabiliriz. Cosentino’nun ultra kompakt yüzeyi Dekton’un Natural Collection serisinde yer alan rengi Aeris, tüm evle kolayca uyum sağlayarak evin pozitif enerjisini yukarılara çıkarıyor.

     

    Saflığı ve iddiakimliğini zeminlere yansıtıyor

    Nötr ve zarif tonlarıyla farklı ortamlar ve tasarımlar için çok sayıda kombinasyon sunan Aeris, alanların cazibesini ve çekiciliğini de artırıyor. Beyaz kireçtaşından ilham alınarak tasarlanan Aeris, girdiği alanlarda açık tonlarını ve krem renkli detaylarını ön plana çıkarıyor. İç ve dış mekanlarda da kullanılabilen yüzey, ortamların havasını romantizmle değiştiriyor. Geniş bir kullanım sunan Aeris, tüm saflığı ve iddialı kimliğini zeminlere yansıtıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.