DOLAR 32,5073
EURO 34,8091
ALTIN 2485,997
BIST 9553,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Evinizin havasını temizleyin

    Evinizin havasını temizleyin

    Hava içerisindeki küçük partikülleri, poleni, tozu ve kokuyu filtreleyerek odanızın havasını temizleyen Medisana 60300 Oda İçi Hava Temizleyici, iç mekanlardaki hava kalitesini artırıyor.

    Her solukta temiz hava
    Evde daha uzun süreler geçirdiğimiz şu günlerde evin havasının temiz olması sağlığımız açısından son derece önemli. Sağlıktan kişisel bakıma kadar birçok alanda ürünler sunan Medisana, hava nemlendirme ve hava temizleme cihazı modelleri konusunda da estetiği teknoloji ile birleştiren seçenekler sunuyor.

    Anti-alerjik antibakteriyel aktif karbon filtresi ile oda havasını temizleyen, hava içerisindeki küçük partikülleri, polen, toz ve ve bakterileri filtreleyen Medisana 60300 Oda İçi Hava Temizleyici ile kapalı mekanların havasını temizlemek ve evde geçirdiğimiz vakitleri daha güvenli hale getirmek mümkün.

    Düşük enerji tüketimi ve uzun ömürlü motoruyla dikkat çeken cihaz, havayı içine doğru çekerek 3M aktif karbon filtresinden geçiriyor ve tekrar ortama veriyor. Bu filtre, ortamda bulunan havaya karışmış her türlü bakteri, polen ve kokuyu filtreleyerek ortamın havasındaki bakteri yoğunluğunu azaltıyor.

    Kapalı mekanlarda daha temiz bir hava solumaya yardımcı olan Medisana 60300 Oda İçi Hava Temizleyici, filtre değişim süresinin geldiğini kolayca anlamayı sağlayan uyarı sistemine ve USB üzerinden kullanılabilme özelliğine de sahip.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.