DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Evinizin ve bahçenizin eksiklerini VidaXL ile tamamlayın

    Evinizin ve bahçenizin eksiklerini VidaXL ile tamamlayın
    13.04.2023
    A+
    A-

    Evinize dair ihtiyacınız olan tüm eksiklerinizi bulmanıza yardımcı olan VidaXL, online bir internet sitesi olmaktan daha fazla, kullanıcıları için büyük bir çözüm ortağı oluyor.

    Evinize dair ihtiyacınız olan tüm eksiklerinizi bulmanıza yardımcı olan VidaXL, online bir internet sitesi olmaktan daha fazla, kullanıcıları için büyük bir çözüm ortağı oluyor. VidaXL internet sitesinde mobilya ürünleri, ev ve bahçe setleri, hırdavat, spor malzemeleri, hayvan malzemeleri, oto yedek parça ve bebek eşyalarına kadar aklınıza gelen her ürünü rahatlıkla bulabilirsiniz.

    Dış mekan mobilyalarında zengin çeşitlilik VidaXL’de

    Yaz aylarının yaklaşması ile birlikte, bahçe mobilya seti almak isteyen kullanıcıların sık ziyaret ettiği sitelerin başında VidaXL geliyor. Bahçe mobilya setlerinde çok zengin ürün çeşitliğine sahip VidaXL ile bahçenize ve bütçenize en uygun ürünleri bulabilirsiniz. Doğru bahçe takımını seçmek, hem sizin tarzınızı ortaya koyacak hem de ihtiyaçlarınıza en iyi çözümü üretmiş olacaktır. Bahçe mobilya seti seçimi yaparken, karar vermeniz gereken önemli başlıklardan biri, bahçenize bir oturma grubu mu seçeceksiniz yoksa yemek yiyebileceğiniz yemekli bir masa takımımı seçeceksiniz. Bu kararınızı verdikten sonra, bahçenizde kullanacağınız ürünün özelliklerinde seçim yapabilirsiniz.

    Bahçe mobilya ürünlerinizi, ahşap, tik ağacı, metal, plastik ve paslanmaz çelik gibi ürünlerden seçebilirsiniz. Alacağınız bahçe masa mobilya setiniz her mevsim dışarda duracaksa yıpranmaya daha dayanaklı ürünlerden yana tercihinizi kullanmalısınız. Plastik ya da paslanmaz çelik ürünleri bunun için idealdir. Ancak bahçenizde kullanacağınız ürünü yağmurdan ve kardan koruma şansınız varsa o zaman tercihinizi ahşaptan yana kullanabilirsiniz. Ahşap ürünler, hem daha gösterişli hem de bahçeniz ile daha bütünleşik olması ile ön plana çıkmaktadır.

    Salonunuzu orta sehpa ile güzelleştirin

    Bazı ürünler, evdeki mobilyalar arasında bütünleşmeyi sağlayarak, güzel bir kombinasyon yakalamamızı sağlar. Orta sehpalar da işte tam böyle bir üründür. Özellikle salonunuzdaki oturma grupları arasında orta sehpanın olmadığını düşündüğünüz zaman, bu ürünün ne kadar gerekli ve önemli bir işleve sahip olduğunu görebilirsiniz. Oturma odanızdaki mobilyalarınız ile en uyumlu ve eksik kalan kombinasyonu sağlayacak olan zigon sehpa çeşitlerini, VidaXL’de rahatlıkla bulabilirsiniz. Salonunuz için oval, dikdörtgen, yuvarlak ya da kare zigon sehpalardan birini seçebilir, kombinasyonu sağlayarak, misafirlerinizi en iyi şekilde ağırlayabilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.