DOLAR 32,5985
EURO 34,7765
ALTIN 2511,042
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Evlenme teklifiniz “Evlenelim mii” ile masala dönüşecek

    Evlenme teklifiniz  “Evlenelim mii” ile masala dönüşecek

    Bir dağ evinde, Göcek’de bir kumsalda, yerden metrelerce yüksekte veta romantik bir restoranda … Türkiye’nin ilk evlilik teklifi planlayıcısı “Evlenelim mii”, çiftlerin hikayelerinden yola çıkarak kişiselleştirilmiş evlilik teklifi senaryoları hazırlıyor ve uyguluyor

    Hayatın en özel anlarından biri hiç kuşkusuz evlilik teklifi… Ancak bu teklifi kendisi ve partneri için ömür boyu unutulmaz kılmak isteyenler, detaylar arasında kaybolarak keyif yerine stres yaşayabiliyor. İşte Türkiye’nin ilk ‘evlilik teklifi planlayıcısı’ Evlenelim mii, teklifin tüm detaylarını kurgulayarak ve uygulayarak çiftlerin hayallerini gerçeğe dönüştürüyor.

    Çiftlerin hikayesine özel senaryolar

    Çiftlerin hikayesinden ve yaşanmışlıklarından yola çıkarak özel senaryolar hazırlayan Evlenelim mii, bu nedenle paket sunmak yerine kişiselleştirilmiş teklifler hazırlıyor. Bu sayede kimi çift Maldivler’de gün batımında evlilik için ilk adımı atarken kimi çiftler de bir dağ evinde kendileri için çalan parçanın şaşkınlığını ve mutluluğunu yaşıyor. Çiftlerin yaşam amacını ve karakterlerini de göz önünde bulunduran Evlenelim mii, macera severlerden romantik çiftlere kadar herkese uygun senaryolar hazırlıyor.

    Tekliften düğüne tüm detayları romantik danışman planlıyor!

    Çiftlere evlilik sürecinde danışmanlık hizmeti de veren Evlenelim mii, yalnızca evlilik teklifini planlamakla kalmıyor, düğün gününe kadar yapılan tüm hazırlıkları keyifli, sakin ve stressiz geçirmeye olanak tanıyor. Davetli listelerinin hazırlanması, düğün yemeği ve hatta nedimelerin giysileri bile ‘romantik danışman’ın desteğiyle eğlenceli bir anıya dönüşüyor.

    Evli çiftlere özel sürprizler

    Evlenelim mii, evlilik teklifinin yanı sıra, yıldönümü ve sürpriz organizasyonlarla evli çiftlere özel planlamalar da yapıyor. Evlendikleri günkü heyecanı yeniden yaşamak isteyen çiftler kendilerini, baş başa veya sevdiklerinin de içinde yer aldığı sürpriz bir senaryonun içinde bulabiliyor.

    Evlilik teklifi hazırlığında olanlar veya bu heyecanı yeniden yaşamak isteyen evli çiftler, Türkiye’nin ilk ‘evlilik teklifi planlayıcısı’ Evlenelim mii hakkında detaylı bilgiye evlenelimmii.com üzerinden ulaşabiliyor.

     

    Evlenelim mii hakkında:

    Türkiye’nin ilk ‘evlilik teklifi planlayıcısı’ Evlenelim mii, çiftlerin hikâyelerinden, amaçlarından ve karakteristik özelliklerinden yola çıkarak kişiselleştirilmiş evlilik teklifi senaryoları hazırlıyor. Evlilik teklifinden düğün gününe kadar geçen süreçte ‘romantik danışman’ desteği ile çiftlerin hayatını kolaylaştıran Evlenelim mii ayrıca, evli çiftler için de yıldönümü ve sürpriz organizasyonlar planlıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.