DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Evrim Kırmızıtaş yine zirvede

    Evrim Kırmızıtaş yine zirvede
    07.08.2020
    A+
    A-

    Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, gayrimenkul şirketi RE/MAX’in yaklaşık 400 bin kişiyi değerlendirdiği sıralamasında 14. oldu. Türkiye’yi zirveye taşıyan ve daha önce dünya şampiyonluğu da elde eden Başaran’ın 2020 hedefi ise yılsonuna kadar ilk sıraya çıkmak.

    Pandemiye rağmen

    Pandemi nedeniyle aylarca işler durmasına rağmen Türkiye’de toplam ciroda ilk sırada yer alan Başaran, “Koronavirüs ve ekonomik belirsizliklere rağmen işlerimizi aksatmadık ve bu başarıyı elde ettik. Daha önceden olduğu gibi yine birinci sıraya çıkmak için yıl sonuna kadar çalışmalarımızı hızlandıracağız” dedi.

    Çin’den Amerika’ya yaklaşık 400 bin gayrimenkul danışmanının değerlendirildiği listenin önemine dikkat çeken Başaran, “Türkiye’den bir isim olarak bu başarıyı elde etmek beni çok mutlu etti” diye konuştu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.