DOLAR 32,5245
EURO 34,8405
ALTIN 2487,374
BIST 9545,73
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Eylül Öztürk yeni single öncesi moral depoladı

    Eylül Öztürk yeni single öncesi moral depoladı
    17.04.2018
    A+
    A-

    Avamel şarkısıyla milyonların gönlünde taht kuran oyuncu ve şarkıcı Eylül Öztürk, yeni single öncesi eşi Kenan Özkan’la birlikte moral depoluyor.

    Avamel’in ardından eşi Kenan Özkan’la birlikte İstanbul gece hayatına hızlı bir giriş yapan ve sahne aldığı mekanlarda muhteşem performansı ile dikkatleri çekmeyi başaran Eylül Öztürk, Nisan ayı ortalarında çıkaracağı yeni single’ını tamamlayarak tatil için Almanya’ya gitti.

    Sıra dışı tarzıyla Lady Gaga’ya benzetilen genç oyuncu-şarkıcı, Avrupa’nın en büyük tema parklarından olan Europe Park’ta doyasıya eğlenerek yorgunluk attı. Park içerisinde yer alan oyuncaklarda doyasıya eğlenen Öztürk, Crazy River adlı oyuncakta ise oldukça zor anlar yaşadı. Her şeye rağmen anı ölümsüzleştirip bol bol fotoğraf çekmeyi ihmal etmeyen Eylül Öztürk, eşi ile birlikte köpekbalığı maketinde verdiği poz sırasında ise ”Kocamı Amanda Cerny’ye yem edeceğime kendi ellerimle köpek balıklarına, Jaws’lara yem ederim daha iyi” dedi.

    Bir süre önce eşinin sosyal medya hesaplarında Amanda Cerny’nin mesajını gören ve “Elin dünya yıldızı bizim evin yıldızına yazıyor. Kız Amanda sen benim kocamı ne sandın? WHO ARE YOU DOG? TO MY HUSBAND LOOK LOOK LOOK” yazarak kendi üslubula dünya yıldızına savaş açan Eylül Öztürk, hayranlarının Cerny’i mesaj bombardımanına tutmasına ise ”Az bile yapmışlar. Oh olsun.” tepkisini verdi.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.