DOLAR 32,5689
EURO 34,7192
ALTIN 2409,362
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Eylül Öztürk’ten Aziz Yıldırım’a esprili mesaj

    Eylül Öztürk’ten Aziz Yıldırım’a esprili mesaj
    17.03.2018
    A+
    A-

    Oyunculuğunu şarkıcılıkla pekiştirerek kısa sürede milyonların beğenisini toplayan Eylül Öztürk, eşi Kenan Özkan’la birlikte Etiler Funcy Club’ta Dj setinin başına geçti. Derbi haftası olması dolayısıyla müzikseverlerin karşısına Fenerbahçe ve Galatasaray formaları ile çıkan ikili, performans öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladılar.

    Futbolun birleştiriciliğine vurgu yaparak söze başlayan Eylül Öztürk, ”Aziz Yıldırım’ın dediği gibi. Bir gün herkes Fenerbahçeli olacak. Bende hayatımda bir günde olsa Fenerbahçeli oldum. O da Kenan’la nikah masasına oturduğum gün. İmzayı attıktan sonra hayat yine normale döndü. Aziz Bey’e buradan selam göndermek istiyorum. Kusura bakma Aziz Amca. Bir Galatasaraylı ancak bu kadar Fenerbahçeli olabiliyor, idare et.” ifadeleri ile herkesi güldürdü. ”Evde iki ezeli rakip olarak maç izleyebiliyor musunuz?” sorusu karşısında kısa süre birbirlerine bakan ikili ”Söz konusu derbi ise zaman zaman birbirimize yastık, kırlent fırlattığımız olmuyor değil. Lakin yinede bizim evde derbiler ezeli rekabet ebedi dostluk çerçevesinde geçer. Kaybeden taraf kazananın bütün bulaşıklarını, çamaşırlarını yıkar.” cevabını verdiler.
    Röportajın ardından Etiler Fancy’de sevenleriyle buluşmak üzere Dj setinin başına geçen ikili, sabahın ilk ışıklarına dek süren eğlencede kendilerini dinlemeye gelen müzikseverlere unutamayacakları bir gece yaşattılar. Playlistleriyle olduğu kadar esprileri ile de herkesi kendisine hayran bırakan Eylül Öztürk – Kenan Özkan çifti; gece boyunca hayranları ile bol bol fotoğraf çektirerek gönülleri de fethetmeyi başardılar.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.