DOLAR 32,5951
EURO 34,7946
ALTIN 2501,68
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Eylül Öztürk’ten İstanbul gecelerine hızlı giriş

    Eylül Öztürk’ten İstanbul gecelerine hızlı giriş
    06.02.2018
    A+
    A-

    Avamel isimli single’ı ile hızlı bir çıkış yakalayan Eylül Öztürk, İstanbul gecelerine hızlı bir giriş yaptı.

    Eylül Balboa…
    Eşi Kenan Özkan ile birlikte Nişantaşı Zilly’de Dj setinin başına geçen Öztürk, sahne için seçtiği kostümle doksanlı yılların efsane sinema karakteri Rocky Balboa’yı anımsattı. Yaklaşık 4 saat boyunca dj setinin başında kalan ve müzikleri ile olduğu kadar esprileri ile de kendisini dinlemeye gelenlere eğlenceli anlar yaşatan Öztürk, ”İstanbul gecelerinde bir şampiyon eksikti, çünkü ben henüz ringe çıkmamıştım.” sözleri ile de iddiasını ortaya koydu.
    Öpücüklere boğuldu…
    Yetersiz Bakiye adlı tiyatro oyununda aynı sahneyi paylaştığı Hakan Yılmaz ve yakın arkadaşı Kıvılcım Ural’ın da aralarında olduğu yakın arkadaşlarının da yalnız bırakmadığı gecede playlisti ile herkesten tam not alan Eylül Öztürk, bir ara dj setine davet ettiği Kıvılcım Ural tarafından öpücüklere boğuldu. Birlikte dj kabininde ortak performansta sergileyen ikili, neşeli tavırları ile de ilgi odağı oldular.
    Bir ara arkadaşlarımızı kaybettik…
    Öte yandan mekan çıkışında gazetecilere poz veren Hakan Yılmaz, ”Eylül çok yetenekli bir kız. Onunla gurur duyuyoruz. Bu gece de bu gururumuzun ne kadar haklı bir gurur olduğunu hepimize gösterdi. İçeride mahşeri bir kalabalık vardı. O yüzden erken ayrılıyorum. Bir ara arkadaşlarımızı bile kaybettik” ifadelerini kullanarak kendine has esprili bir dille arkadaşını yere göğe sığdıramazken, Kıvılcım Ural ise görüntü vermekten kaçındı. Görüntü vermemek için kapşonunu kullanan Ural, bindiği taksi ile mekandan ayrıldı.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.