DOLAR 32,338
EURO 35,1367
ALTIN 2240,922
BIST 8726,92
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Fairmont Quasar İstanbul “Lavender Dream” ile şehirde lavanta esintisi yaşattı

    Fairmont Quasar İstanbul “Lavender Dream” ile şehirde lavanta esintisi yaşattı
    13.12.2019
    A+
    A-

    Fairmont Quasar İstanbul’da yer alan Willow Stream SPA, yeni uygulaması ‘Lavender Dream’ kapsamında Melez Tea ile lavanta kokulu mum atölyesine ev sahipliği yaptı.

    Lüks ve sanatı, dış mimariden iç mekan tasarımlarına kadar çarpıcı şekilde bir arada sunan

    Fairmont Quasar İstanbul’un, atmosferi, ayrıcalıklı hizmetleri ve yenilikçi yöntemleri ile dünyanın en özel spa’ları arasında yer alan Willow Stream SPA’sı, günün stresinden ve iş hayatının yoğunluğundan uzaklaşmak isteyenlere yeni uygulaması ‘Lavender Dream’i tanıttı. Bu özel uygulamanın tanıtımında Melez Tea’nin Yaratıcı Yönetmeni Liliana Lopez de, mum atölyesiyle katılımcılara lavanta kokulu bir deneyim yaşattı.

    Liliana Lopez’in ev sahipliğini üstlendiği atölyede, Melez Tea’nin, lavanta ve portakal çiçeği gibi zengin aromatik kokularına sahip Relax Candle mumu katılımcılar tarafından hazırlandı. Herkesin kendi mumunu yaptığı bu özel etkinlikte, davetlilere markanın aynı aromaya sahip çayları da ikram edildi. Etkinlik sonunda, yine markanın özel olarak hazırladığı lavantalı trüf çikolatalar ile deneyim lezzetli bir şekilde tamamlandı.

    Lavantanın sakinleştirici ve dengeleyici faydalarını canlandırıcı spa deneyimi ile birleştiren uygulama ‘Lavender Dream’ iki aşamadan oluşuyor. Enerji veren uygulama boyunca scrup ve sıcak sarmalamaya, basınç noktalarına uygulanan kafa derisi masajı ve iyileştirici etkiye sahip sıcak taşlarla yapılan tüm vücut masajı eşlik ediyor. Lavantalı trüf çikolatalar ile son bulan bu keyifli yolculuk uzun süre hafızalardan silinmeyecek bir deneyim sunuyor.

    Willow Stream Spa Direktörü Tina Deniz, ‘Lavender Dream’ uygulamasının faydaları hakkında “Sakinleştirici ve sinir sistemi üzerinde pozitif etkiye sahip lavanta, benzersiz özelliği sayesinde yüzyıllardır alternatif tıpta yaygın olarak kullanılıyor. Ruhsal ve bedensel olarak dinlendirici, mutluluk verici etkilerini mutlaka deneyimlemenizi öneririm” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.