DOLAR 32,3294
EURO 35,0702
ALTIN 2297,458
BIST 8984,76
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Farilya Asia ile Pendik’te özel bir projeye yatırım fırsatı

    Farilya Asia ile Pendik’te özel bir projeye yatırım fırsatı
    17.01.2018
    A+
    A-

    Ufuk İstanbul Mesken, yatırımcıların yeni gözdesi Pendik‘te rezidans konforu sunan Farilya Asia projesini geliştiriyor. Hızla büyüyen bölgeye değer katacak Kadıköy–Sabiha Gökçen metro hattı hastane durağına bir dakikalık yürüyüş mesafesinde bulunan Farilya Asia, özel lokasyonu ve kapanmaz deniz manzaralı konforlu daireleri ile yaşama değer katıyor. Kaba inşaatı tamamlanan projede 2018 Haziran ayında yaşam başlayacak.

    Gayrimenkul yatırımında İstanbul‘un yükselen değeri haline gelen Pendik nitelikli konut projeleriyle öne çıkarken, bölgeye değer katacak Kadıköy–Sabiha Gökçen metro hattı ve bağlantı yollarıyla da değerleme firmalarının raporlarındaki yükselişini sürdürüyor.

    Pendik‘te özellikle metro hattına yakın projeler değerlemede öne çıkıyor. Bu projeler arasında bulunan ve proje nitelikleriyle fark yaratan Farilya Asia, hizmete girecek Kadıköy–Sabiha Gökçen metro hattı hastane durağına sadece bir dakikalık yürüyüş mesafesinde yer alıyor. Farilya Asia, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 10 dakika, Pendik sahil yolu, tersane ve deniz otobüslerine 5 dakika, E-5 karayoluna 2 dakikalık mesafede bulunuyor. Projenin yakın çevresinde ise lise, üniversite, hastane, AVM, adliye gibi eğitim, sağlık ve kamu kurumları mevcut. Kaba inşaatı tamamlanan proje 2018 Haziran ayında sahiplerine teslim edilecek.

    Deniz manzaralı daire konforu

    Çağdaş bir kent projesi olarak Pendik’e değer katan Farilya Asia, merkezi lokasyonu, dairelerin büyük çoğunluğunda kapanmaz deniz manzarası ve Botaş parka komşu konumuyla ailelere yönelik tasarlanmış özel bir proje. 13 dönüm arazi üzerinde konumlanan projede 3 blok ve 357 seçkin daire bulunuyor. 1+1 daireler 82 – 96 m2, 2+1 daireler 109 – 159 m2, 3+1 daireler 161 – 173 m2, 4+1 daireler ise 251 m2 büyüklüğe sahip. Dairelerin net ve brüt alanları ile aralarındaki fark oranı, ilgili yasada tanımlandığı gibi uygulanıyor.

    Semt yaşamı rahatlığı

    Rezidans konforu ve deniz manzaralı balkon keyfini bir arada sunan Farilya Asia‘da farklı bir uygulama olarak avlu meydana yer veriliyor. Avlu meydan 32 mağazaya ev sahiliği yapıyor. Semt rahatlığı sağlayan 4.500 metrekare büyüklüğündeki avlu meydanda süpermarket zinciri, kafe ve restoranlar, yapı malzemeleri, yiyecek markaları, ev tekstili, mutfak eşyası, parfümeri, kişisel bakım, optik, eczane, kuru temizleme, banka şubesi gibi mağazalar yer alıyor. Projede %8 KDV oranı dahil olmak üzere 382.000 TL ile 845.000 TL arasında değişen daireler için kişiye özel ödeme avantajı da sunuluyor. Firmaya ait arsa üzerinde yapımı süren Farilya Asia, bankalar tarafından desteklenen projeler arasında yer alıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.