DOLAR 32,382
EURO 35,0336
ALTIN 2326,918
BIST 9142,4
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Faruk Sabancı soğuğa meydan okudu

    Faruk Sabancı soğuğa meydan okudu
    22.01.2018
    A+
    A-

    Yeni albüm çalışmalarına başlayan ünlü Dj Faruk Sabancı, soğuğa meydan okudu…

    Arkadaşları ile birlikte tatil için yurt dışına çıkan Faruk Sabacı, tatilinin Ukrayna ayağında geçtiğimiz günlerde bir ritüel doğrultusunda kendisini -11 derecede buz gibi soğuk sulara bırakarak tüm dikkatleri üzerine çeken Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’i anımsatan görüntülere imza attı.
    Ukrayna’nın kuzeyinde yer alan bir tatil bölgesinde arkadaşları ile tatil yapan Sabancı, arkadaşları ile girdiği iddia sonucunda cesaret ve dayanıklılığın sınırlarını zorladı. Dostları ile girdiği iddia doğrultusunda soğuğa ve doğaya meydan okuyan genç Sabancı, herkesin şaşkın bakışları arasında kendisini suya bıraktı.
    Termometrelerin -15 dereceyi gösterişine aldırış etmeden buz gibi suyun içinde objektiflere poz veren Faruk Sabancı, bu anlardaki görüntülerini sosyal medya hesaplarından da paylaşmayı ihmal etmedi.
    Öte yandan Paylaştığı fotoğraflarda takipçilerini ”Lütfen tek başınıza ve doktorunuzun onayı olmadan denemeyin. Çok üşüyorsunuz” sözleri ile uyarmayı da ihmal etmeyen Sabancı, sosyal medya hesaplarını mesaj yağmuruna tutan ve sağlık durumunu soran hayranlarına da ”Perfect” diyerek karşılık verdi.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.