DOLAR 32,3358
EURO 35,1661
ALTIN 2241,878
BIST 8747,27
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Fatmagül’ün Suçu Ne dizisi tekrarı ne zaman hangi gün saat kaçta?

    Fatmagül’ün Suçu Ne dizisi tekrarı ne zaman hangi gün saat kaçta?
    01.12.2020
    A+
    A-

    Fatmagülü’ün Suçu Ne tekrarı 11 Aralık 2020 Cuma saat 11:00’de.

    Fatmagülü’ün Suçu Ne tekrarı 10 Aralık 2020 Perşembe saat 11:00’de.

    Fatmagülü’ün Suçu Ne tekrarı 9 Aralık 2020 Çarşamba saat 11:00’de.

    Fatmagülü’ün Suçu Ne tekrarı 8 Aralık 2020 Salı saat 11:00’de.

    Fatmagülü’ün Suçu Ne tekrarı 7 Aralık 2020 Pazartesi saat 11:00’de…

    Fatmagülü’ün Suçu Ne tekrarı 4 Aralık 2020 Cuma saat 11:00’de.

    Fatmagülü’ün Suçu Ne tekrarı 3 Aralık 2020 Perşembe saat 11:00’de.

    Fatmagülü’ün Suçu Ne tekrarı 2 Aralık 2020 Çarşamba saat 11:00’de.

    Fatmagülü’ün Suçu Ne tekrarı 1 Aralık 2020 Salı saat 11:00’de.

    Fatmagülü’ün Suçu Ne tekrarı 30 Kasım 2020 Pazartesi saat 11:00’de…

    Kanal D eski dizilerden Fatmagül’ün Suçu Ne’yi tekrar ekrana getirmeye başlıyor.

    FATMAGÜL’ÜN SUÇU NE KONUSU
    Ellerinden kayıp giden hayatlarını, başkalarının çizdiği yolda sürüklemek zorunda kalan iki gencin hikayesi..
    Fatmagül bir sahil kasabasında, fazla saf ağabeyi Rahmi ve onunla mecburen evlenmek zorunda kalan yengesi Mukaddes’le birlikte yaşıyor..
    Askerden yeni dönen nişanlısı Mustafa ile evlenmek için gün saymakta..
    Çocukluk aşkı Mustafa.. Mustafa arkadaşlarıyla oynarken  Fatmagül, onun kaçan misketlerini toplamış, kukalarını o dizmiş, annesi pantolonunu yırttığını görmesin diye eve gitmeden o dikmiş pantolonunu küçük elleriyle..
    Fatmagül çocukluğunda da sessizmiş, herkes alışkın onun suskunluğuna..
    Mustafa ona dokunmaya kıyamıyor, birlikte oturacakları, çocuklarını büyütecekleri evi kendi elleriyle yapıyor… Bugüne kadar kendine ait hiçbir şeyi olmayan Fatmagül, Mustafa’ya yardım ederken sabırla kendine ait bir hayata hazırlanıyor..

    Kerim de yakın kasabalı.. Babası o daha çok küçükken bir başka kadın için annesini terk etmiş.. Durumu kabullenemeyen annesinin intiharıyla yapayalnız kalmış. Yörenin şifacısı Ebe Nine’nin sahip çıktığı Kerim onu hem anne hem abla bilmiş. Ebe Nine’ye sadece adı miras kalmamış annesinden.. Annesinin mübadele yıllarında sahip olduğu, şimdi sit alanı olan deniz kenarında geniş bir arazinin sahibi.. Beldenin zenginlerinden Reşat Yaşaran’ın gözü Ebe Nine’nin arazisinde.. İstanbul’da  kardeşi Rıfat’la ortak büyük bir müteahhitlik şirketinin sahibi olan Reşat Yaşaran, türlü oyunlarla kasabalının değerli arazilerini ele geçirmiş, bir tek Ebe Nine’ye diş geçirememiş..
    Kerim bir demir atölyesinde çalışıyor..Balıkçılıktan denizden anlıyor. Yazları, çocukken aralarında sınıf farkı olmayan ama büyüdükçe mesafelerin dile gelmese de hissedildiği ilk okul arkadaşları Selim, Erdoğan ve Vural’ın yollarını gözlüyor.. Selim,  Reşat Yaşaran’ın oğlu, Erdoğan onun kuzeni. Vural beldenin tapu kadastro müdürünün oğlu.. Kerim’in kasabanın sınırları içinde kalan  hayatı her yaz onların tatil için birkaç haftalığına gelmeleriyle renkleniyor..

    Bu yaz renkler, Fatmagül’ün üzerine çöken  dört  gölgeyle birlikte kararır..
    Selim’in, babasının baskısıyla nişanlandığı gece, sabaha kadar içen dört arkadaşın yolu, nişanlısını denize uğurlamak için evden çıkan Fatmagül’le kesişir..
    Kuytu kayalıklarda, şakayla başlayan kovalamaca, ömür boyu peşlerinden gelecek bir utancın kaynağı olacaktır.

    Mustafa dokunmaya kıyamadığı nişanlısının ‘lekelenmesiyle’ bütün geçmiş ve geleceğini ateşe verir. Kendi elleriyle yaptığı evi yakar..
    Oğlu ve yeğeninin karıştığı olay ortaya çıkmasın diye kolları sıvayan Reşat Yaşaran, karısının kardeşi Münir’in çabalarıyla, Fatmagül’ün yengesini satın alır..
    Kerim Yaşaranların baskılarına ve büyük utancına yenik düşer ve Fatmagül’le evlenmeye mecbur olur.

    Sadece bedenine değil hayatına da tecavüz edilmiştir Fatmagül’ün.. Fatmagül Kerime mahkum edilir..
    Nefretle başlarlar, başkalarının onlara sundukları yeni hayatlarına..

    İntikam almak isteyen Mustafa’nın  soğuk nefesini her an enselerinde hissederek aynı evin içinde birbirlerine düşman, hayata tutunmaya çalışırken, hayatlarını hiç bitmeyecek bir kabusa çeviren o sabahın izleri, filizlenmeye başlayan aşkın önünde en büyük engeldir.

     

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.