DOLAR 32,3816
EURO 34,7728
ALTIN 2406,637
BIST 10182,1
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Fawori’den dış cepheler için yeni ürün: Fenomen

    Fawori’den dış cepheler için yeni ürün: Fenomen
    21.02.2018
    A+
    A-

    Geniş ürün yelpazesi ve güçlü dağıtım kanalıyla Türk boya sektörünün önemli markalarından Fawori; Fenomen Dış Cephe Boyası ile dış cephelere yeni bir soluk getiriyor.

    Türk boya sektörünün önemli markalarından Fawori, “hem iyi kalite, hem iyi fiyat” felsefesi ile ürünlerini geliştirmeye ve çözümler sunmaya devam ediyor.

    Fawori’nin son olarak pazara sunduğu silikonlu dış cephe boyası Fenomen, daha canlı renkler elde etmeye imkân veren ipeksi mat dokusu, ekstra su itici özellikleri, elastromerik ve nefes alabilen yapısı sayesinde diğer ürünlerden ayrışıyor.

    Farklı dokusu ve ipeksi mat parlaklığıyla daha canlı, binlerce renk seçeneği sunan Fenomen Dış Cephe Boyası, UV ışınlarına karşı 10 yıl garantili yüksek renk dayanımı sağlıyor.

    Elastromerik yapısı sayesinde ani ısı değişimlerinde bina yüzeyinde oluşan kılcal çatlakları köprüleme özelliğine sahip Fenomen Dış Cephe Boyası, uygun fiyatıyla tüketiciler ve ustaları en iyi çözümle buluşturuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.