DOLAR 32,5959
EURO 34,7975
ALTIN 2494,393
BIST 9457,1
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    FEST Travel’ın yeni yurtiçi rotaları Turabdin ve Hakkâri

    FEST Travel’ın yeni yurtiçi rotaları Turabdin ve Hakkâri
    20.02.2020
    A+
    A-

    Kültür gezilerinin öncü ismi FEST Travel yurtdışı rotalarda olduğu gibi yurtiçi rotalarda da yenilikleri gezginlere sunmaya devam ediyor. Anadolu’nun barındırdığı tüm zenginliğin gezginlerle paylaşılması, kültürel mirasın korunması ve bilinirliğinin artırılması konusunda üzerine düşeni yapan FEST Travel yurtiçinde iki yeni rotayla gezginlerin karşısına çıkıyor!

    Anadolu’nun zenginlikleri saymakla bitmez, her bölgesi birbirinden değerli kültürel ve doğal miraslarla bezeli olan Türkiye’de benzersiz keşif noktaları var. Buna rağmen hâlâ keşfetmediğimiz yerler de var. Yeni güzergâhlarda, farklı başlıklarda Türkiye’nin sahip olduklarını keşfetmeye devam ediyoruz.

    Bu noktada FEST Travel’ın 35 yıllık deneyimi gezginler için bulunmaz bir fırsat. Türkiyeli gezginlere yurtdışında birçok yeni rota kazandıran FEST Travel, yurtiçinde de güzergâhları ve kültür gezileriyle öncü konumunu sürdürüyor ve yurtiçi rotalarına iki yenisini ekliyor: Turabdin ve Hakkâri.

    9 – 12 Nisan, 7 – 10 Mayıs ve 4 – 7 Haziran tarihlerindeki Turabdin gezisi Ezidi ve Süryani kültürlerinin izinde, Anadolu’nun farklı bir inanç merkezine yolculuk amaçlıyor. Mardin, Midyat, Nusaybin ve İdil rotasında Anadolu’nun ve Mezopotamya’nın kadim kültürlerinin mirasını keşfediyor. Süryanilerden, Keldanilerden kalan, bazıları hâlâ kullanılan kiliseler, büyüleyici Deyrulumur ve Deyrulzafaran manastırları, Ezidi köyleri ve mezarlıkları ile bu kültürlere tanıklık edeceksiniz.

    29 – 31 Mayıs ve 12 – 14 Haziran tarihlerindeki Hakkâri gezisi ise Zap Suyu, Berçelan Yaylası ve Cilo Dağları ile doğal bir keşif sunuyor. Sadece FEST Travel’da bulabileceğiniz bir rotayla Hakkari’nin en özel noktalarını keşfe çıkacaksınız. Efsanelere konu olan Zap Suyu kıyısından, yılın her mevsiminde karlı zirveleriyle nefes kesen Cilo manzaralarıyla Türkiye’nin kendine özgü doğal alanlarından birinde unutamayacağınız bir gezi olacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.