DOLAR 32,587
EURO 34,7872
ALTIN 2509,024
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Filiz Bekik Tavuk Dünyası’nın Pazarlama Direktörü oldu

    Filiz Bekik Tavuk Dünyası’nın Pazarlama Direktörü oldu
    06.10.2017
    A+
    A-

    Yeme-içme sektöründeki hızlı büyümesini sürdüren Tavuk Dünyası’nın Pazarlama Direktörlüğü görevini Filiz Bekik üstlendi

    Tavuk ağırlıklı menüleri ile Türkiye’de yeme – içme sektöründe yepyeni bir kulvar oluşturan Tavuk Dünyası, hızlı büyüme ve kurumsallaşma çalışmalarını dünya standartlarına taşıma hedefi kapsamında perakende ve hızlı tüketim ürünleri sektörlerinin tecrübeli ismi Filiz Bekik’i Pazarlama Direktörü olarak atadı.

    Filiz Bekik kariyerine 2001 yılında Unikom’da (Unilever&Komili) üretim ve kalite kontrol sistemlerinin analizini üstlenerek başladı. Sonrasında KoçSistem Stratejik Pazarlama Departmanı’nda Proje Asistanı olarak görev aldı.

    2002-2004 yılları arasında İTÜ İşletme Fakültesi İşletme Mühendisliği Programı dahilinde Araştırma Asistanı olarak çalışan Filiz Bekik, 2004’te Kek Kategorisi Marka Müdürü Asistanı olarak çalışmaya başladığı Ülker’de sırasıyla Bisküvi kategorisi Marka Müdürü ve Shopper Marketing Müdürü olarak görev aldı. 2010 yılında Chicco’nun Pazarlama Müdürü olarak Artsana’ya katıldı.

    Ekim 2014’ten itibaren Carter’s & OshKosh B’Gosh Baby Apparel ekibine dahil olan ve her iki markanın Dijital ve Pazarlama Müdürlüğü’nü yürüten Filiz Bekik, kariyerine Temmuz 2017 itibarıyla Tavuk Dünyası’nda Pazarlama Direktörü olarak devam ediyor. Filiz Bekik yeni göreviyle birlikte Tavuk Dünyası’nda, marka mimarisinin ve stratejisinin oluşturulması ile kurumsal kimlik çalışmalarından sorumlu olacak.

    Tavuk Dünyası 130’dan fazla restoranıyla 32 şehirde

    2012 yılında girdiği pazarda kesintisiz ve hızlı büyümesini sürdüren Tavuk Dünyası, 2017’nin başından bu yana Türkiye’nin farklı şehirlerinde hizmete açtığı restoranlarıyla birlikte, 32 şehirde 130’dan fazla lezzet noktasında, yılda 15 milyonu aşkın kişiyehizmet veriyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.