DOLAR 32,3798
EURO 34,791
ALTIN 2399,392
BIST 10208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Filli Boya’dan baharı müjdeleyen renkler

    Filli Boya’dan baharı müjdeleyen renkler
    11.03.2021
    A+
    A-

    Filli Boya, Momento Max ürünü ile yaşam alanlarında baharın tazeliğini, canlılığını ve enerji veren renklerini arayanlara, geniş renk yelpazesi ile yenilenme olanağı sunuyor.

    İlkbaharın gelmesiyle birlikte tıpkı doğada olduğu gibi evlerde de yenilik zamanı! İlkbaharın enerjsini, renklerin büyüleyici sıcaklığını evinizin ve hayatınızın her alanına taşıyan Filli Boya’nın, Momento Max ürünü ile yeniliğe merhaba diyebilirsiniz. Yaşam alanlarında farklılık yaratmak, evini ve hayatını renklendirmek isteyenler aradıklarını Filli Boya’nın ‘Momento Max’ında buluyor.

    Ayrıca, Momento Max;  Filli Boya’nın yenilikçi Aktif Silikon Teknolojisi ile geliştirilmiş tam silinebilir ve yıkanabilir özellikleriyle temiz bir görünüm sağlarken, yıllarca aynı renk tonunun korunmasını da sağlıyor. Baharın uyanışının, dinginliğin ve huzurun sembolü olan toprak tonların, hasır renginin öne çıktığı Momento Max ile yaşam alanlarınıza sıcacık bir bahar dokuşu yapıyor.

    Filli Boya, Aktif Silikon Teknolojisi ile de yüzeyde oluşabilecek sorunlara karşı üstün dayanım gücü de sunuyor. Kolay uygulanır ve yüzeye yayılır yapısı ile duvarın her yerinde aynı şekilde bütünlük sağlayan Momento Max, çatlama kabarma dökülme yapmadığı gibi su bazlı yapısı sayesinde kötü kokular yaratmıyor. Ürün, çevre dostu özeliği ile de dikkat çekiyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.