DOLAR 32,3485
EURO 34,7781
ALTIN 2397,258
BIST 10208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Fit  Pazar Kanyon’da

    Fit  Pazar Kanyon’da
    04.09.2018
    A+
    A-

    Her zaman yaptığı etkinliklerle adından söz ettiren Kanyon, 7-8 Eylül tarihlerinde sağlıklı ve fit yaşama dair her şeyi bir araya getiriyor. Yazı geride bırakıp yeni bir mevsime merhaba derken, dengeli beslenme, spor ve iyi yaşam tavsiyeleri iki gün boyunca 12.00-20.00 saatleri arasında Kanyon’da olacak.

    Sağlıklı yaşam trendleri her geçen gün hayatımızın her alanında etkisini gösterirken, Kanyon’da iyi yaşama dair renkli içeriklerle dopdolu iki gün sizleri bekliyor. 7 – 8 Eylül tarihleri arasında Kanyon içindeki çeşitli mekanlarda gerçekleşecek etkinlik boyunca, fit atölye çalışmaları, yoga seansları ve sağlıklı yaşama dair söyleşiler ücretsiz olarak Kanyon misafirlerine keyifli bir deneyim yaşatacak.

    Yaşam koçları, spor eğitmenleri ve uzman diyetisyenler iki gün boyunca sağlık, beslenme ve spora dair tüm tüyoları Kanyon misafirleriyle paylaşacaklar. Uzman diyetisyen Cenk Özyılmaz, BO21 kurucularından sağlıklı yaşam danışmanları Burçak Avcı ve Özlem Kunduracı, egzersiz uzmanı Murat Bür, sporcu beslenme uzmanı ve yoga eğitmeni İlker Çağlayan ve Vogue Türkiye Güzellik Editörü Valerie Dayan’ın gerçekleştireceği söyleşilerle iyi yaşama dair doğru ve yanlış bilinen her şey Fit Pazar’da konuşulacak. Melez Tea ile birlikte soğuk çay, Homemade Aromaterapi ile güzellik yağları yapımı gibi atölye çalışmalarının yanı sıra Zeynep Şensoy eğitmenliğinde yüz yogası ve Sweaters ile Candlelit yoga seanslarıyla misafirler günlük telaştan biraz uzaklaşmanın keyfine varacaklar.

    Kanyon’un çeşitli alanlarında gerçekleştirilecek etkinlikte spor kıyafetlerinden, sağlıklı yiyeceklere kadar pek çok çeşitli marka Fit Pazar boyunca ürünlerini etkinlik alanında Kanyon misafirleriyle buluşturacak. Chikirina, Yorstruly, Sweatersapp Biondina gibi hem şık hem de spor giyimin en stil sahibi markaları, Güzel Gıda, Melez Tea, Fitcuit, Mom’s Granola, Healin Foods, Juico, Habit ve Plus Kitchen gibi sağlıklı beslenmenin öncü markaları, fitness ürünleriyle Troy Apple, 60 BPM sporcu kremleri, sporcuların vazgeçilmezi olan su mataraları ile Suco ve BKR markaları sağlıklı yaşam tutkunlarıyla bir araya gelecek.

    7-8 Eylül tarihlerinde 12.00-20.00 saatleri arasında gerçekleşecek bu keyifli etkinliği ajandanıza not etmeyi unutmayın.

    Etkinlik Programı

    7 Eylül Cuma
    KatılımcıKonu BaşlığıSaatYerKatılımcı Sayısı
    Sağlıklı Yaşam Danışmanları

    Özlem Kunduracı & Burçak Avcı

    BO21 ile Hafiflemenin Sırları13:00-14:30Joint IdeaSınırsız
    Homemade AromaterapiHomemade Aromaterapi ile Doğal Kozmetik Atölyesi15:00- 16:30Joint Idea20 kişi
    Melez TeaMelez Tea ile Soğuk Çay Atölyesi17:00-18:00Intema Yaşam20 kişi
    Egzersiz Uzmanı Murat BürMurat Bür ile Hareketsizlikle Başa Çıkmanın Yolları18:00-19:00Joint IdeaSınırsız
    Yoga Eğitmeni Zeynep ŞensoyYogadayoga Zeynep Şensoy ile Yüz Yogası19:00-20:00Joint Idea50 kişi
    8 Eylül Cumartesi
    KatılımcıKonu BaşlığıSaat YerKatılımcı Sayısı
    Sporcu Beslenmesi Uzmanı ve Yoga Eğitmeni İlker Çağlayanİlker Çağlayan’la Yağ Yakımında Doğru Bildiğimiz Yanlışlar12:30-13:30P1 Lobi

    Habit

    Sınırsız
    Uzman Diyetisyen Cenk ÖzyılmazCenk Özyılmaz ile Beslenme ve Spor14:30-15:30Joint IdeaSınırsız
    Vogue Türkiye Güzellik Editörü Valerie DayanValerie Dayan ile Fitness Akımları16:00-17:00Joint IdeaSınırsız
    SweatersCandlelit Yoga18:00-19:00Joint Idea45 kişi
    7 Eylül Cuma – 8 Eylül Cumartesi
    MixibikeMeyve Kokteyli Yapımı12:00-20:00Etkinlik Alanı
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.