DOLAR 32,5991
EURO 34,7223
ALTIN 2496,837
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    FLO ile rengârenk bir bayram

    FLO ile rengârenk bir bayram
    22.08.2017
    A+
    A-

    Bayram alışverişlerinin vazgeçilmez adresi FLO kadından erkeğe, çocuktan gence kadar her stile ve her yaş tarzına özel alternatiflerle herkesi bayrama özel şık adımlara kavuşturuyor. Sonbahar tonlarıyla renklenen ve sezon trendlerini yansıtan yüzlerce model sunan FLO; zengin koleksiyonu, cazip fiyatları ve sezon indirimleriyle bayram alışverişlerinin de vazgeçilmez adresi!

    Türkiye’nin en büyük ayakkabı mağazalar zinciri FLO’da bayram coşkusu rengârenk ayakkabılar  ve şık adımlarla yaşanıyor. Rock, atletik ve bohem tarzları bir arada sunan kadın koleksiyonunda siyah, bordo, taba ve haki tonları ön plana çıkarken; sezonun en önemli trendlerinden kalın topuklar, rock temalı modeller, püsküller, kovboy tarzı ve parlak detaylar koleksiyonda kendine yer buluyor. Her dönemin vazgeçilmezleri stiletto’lar, sneaker’lar, makosenler, loafer ve bootie’ler de onlarca modeliyle koleksiyonda yer alıyor. Kadınların vazgeçilmezi olan çantalar ise pek çok seçenekle her tarzı tamamlayacak nitelikte! Zımbalar çantalarda da kendini gösterirken; omuz çantasından, çapraz askılara ve clutch modellere kadar FLO’da her tarz çanta bulmak mümkün.

    En az kadınlar kadar erkekler de bu bayram tarzlarına özen gösteriyor. Takım elbise şıklığını tamamlayacak klasik rugan ayakkabılar, bayramda tüm beyleri ilgi odağı yaparken; son yılların yükselen trendi Oxford modeller, casual kombinlerin en önemli parçası haline geliyor. Spor bir stilin tamamlayıcısı sneaker’lar, konfor ve şıklığı benimseyen erkekler için smart casual modeller stil sahibi erkeklerin beğenisine sunuluyor. Renkli tabanların öne çıktığı koleksiyonda, kahverengi, siyah, bordo ve haki gibi renkler farklı tarzdaki modellere eşlik ediyor.

    Bayramda da sportif olun!
    FLO’nun spor koleksiyonunda yer alan ayakkabılar, farklı renk ve modelleriyle bayram alışverişinde öne çıkan seçeneklerinden.  “Ne olursa olsun spor ayakkabıdan vazgeçmem” diyenler FLO koleksiyonunda aradığını buluyor. Siyah, lacivert, gri ve taba tonlarının ön planda olduğu, renkli bağcıkların ve blok renklerin ayrı bir şıklık kattığı spor ayakkabılar, konforlu yapılarıyla bayram yorgunluğunu hafifletecek nitelikte!

    FLO’da çocuklar her bayram rengârenk!
    Her özel günü sabırsızlıkla bekleyen çocuklar, bayram için de geri sayıma çoktan başladı. FLO’nun çocuk koleksiyonu renkli ve eğlenceli modellerle enerji veriyor. Kız çocuk koleksiyonunda pembe, kırmızı, bordo gibi canlı tonların hâkimiyetindeki sneaker’lar ve spor modeller ile tokası değişebilen cırt cırtlı ayakkabılar kendilerine eğlenceli bir tarz yaratmalarını sağlıyor. Siyah, lacivert, mavi tonlarıyla ön plana çıkan erkek çocuk koleksiyonunda ise bağcıklı ve cırt cırtlı modeller küçük beylere rahat adımlar sunuyor. Çocukların çok sevdiği fantastik kahramanlardan WinX, Minnie, Spiderman, Frozen, Cars baskılı modeller de FLO koleksiyonuna macera dolu bir şıklık katıyor.

    FLO’nun 2017-2018 Sonbahar- Kış Koleksiyonu’nda yer alan modellerini görebilmek ve bayram kombininize eşlik edecek en şık ayakkabıyı bulabilmek için FLO mağazalarına uğrayabilirsiniz.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.