DOLAR 32,5459
EURO 34,8482
ALTIN 2447,91
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Flokser, çevre dostu ürünleri ile EVTEKS Fuarı’na katıldı

    Flokser, çevre dostu ürünleri ile EVTEKS Fuarı’na katıldı
    03.05.2018
    A+
    A-

    Flokser, her yıl olduğu gibi özel ürün serisini 24 – 28 Nisan 2018 tarihleri arasında CNR EXPO Yeşilköy’de gerçekleşen Türkiye’nin en büyük tekstil fuarı olan EVTEKS Fuarı’nda sergiledi

    Ev tekstili sektöründeki tüm yeniliklerin sergilendiği ve modaya yön veren trendlerin ziyaretçilerin beğenisine sunulduğu 24. İstanbul Uluslararası Ev Tekstili Fuarı (EVTEKS), 24 – 28 Nisan 2018 tarihleri arasında CNR EXPO Yeşilköy’de düzenlendi. Kurulduğu günden bu yana çeşitli ürün gruplarıyla farklı sektörlerde yüzlerce firmaya teknik deri ve poliüretan hammadde üretimi ve ihracatı yapan Flokser, 1000’den fazla markayı 120 ülkeden, 150 bin ziyaretçiyle buluşturan EVTEKS Fuarı’na katıldı.

    Sektör profesyonelleri tarafından takip edilen, dünyanın ikinci, Türkiye’nin ise en büyük tekstil fuarı olan EVTEKS Fuarı’nda, sektördeki son gelişmeler sergilenerek, pazara yön veren ürünler ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. 30 yılı aşkın süredir sektöre sağladığı katkılarıyla bilinen ve teknik deri alanında Türkiye ve Avrupa’nın en büyük üreticilerinden biri olan Flokser, bu yıl da çevre dostu, trend ve kullanışlı ürünleriyle fuarın ilgi odağı oldu.

     “EVTEKS Fuarı sektöre öncülük eden çok önemli bir iletişim merkezi”

    Flokser Tekstil Satış ve Pazarlama Genel Müdürü Ercan Pesen, “EVTEKS Fuarı’na katılarak yeni nesil koleksiyonlarımızı sergilemenin heyecanını bu yıl da yaşadık. Bizim için EVTEKS Fuarı sektöre öncülük eden çok önemli bir iletişim merkezidir. Bu yıl sergilediğimiz bio bazlı hammaddelerden üretilmiş çevre ve insan sağlığına dost tekstil ürünlerimizle sektördeki farklılığımızı koruyoruz. Flokser olarak sürekli gelişim ve inovasyon ilkesini benimsiyor, yenilikçi bakış açısıyla döşemelik ev tekstili modasına yön verecek ürünler sunma ve sektöre öncülük etme misyonuyla ilerliyoruz” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.