DOLAR 32,5213
EURO 34,7951
ALTIN 2421,772
BIST 9709,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Fonksiyonel detaylar akıllı verimlilikle buluştu

    Fonksiyonel detaylar akıllı verimlilikle buluştu
    30.07.2020
    A+
    A-

    SEREL; hijyen,  tasarım ve fonksiyonellik vurgusuyla kişiselleştirdiği banyoları Sapphire vitrifiye serisi ile yeni nesil yaşam alanlarına dönüştürüyor. Doğal ve kıvrımlı hatların hakim olduğu SEREL Sapphire serisi, fonksiyonel lavabolar ve asma klozetlerin camsı parlaklığını kullanıcılarının ruhuna yansıtırken geleceğin teknolojilerini şimdiki zamana taşıyor.

    Fonksiyonel, estetik, çevre dostu ve hijyeni önceleyen inovatif teknolojiler tasarım üstünlüğüyle birleştiğinde ortaya SEREL ürünleri çıkıyor. Tezgâh üzeri, etajerli, çift hazneli veya monoblok lavabolar ve asma klozetlerden oluşan Sapphire serisi; yuvarlak ve kıvrımlı hatları ve fonksiyonel nitelikleriyle banyoları yeni nesil yaşam alanlarına dönüştürüyor.

    Akıllı banyolarda hijyen etkisi

    Sapphire serisindeki asma klozetler, geleneksel klozetlere oranla yüzde 35 su tasarrufu sağlayarak banyolardaki akıllı verimliliğin temsilcisi oluyor. SEREL’in PureWash teknolojisini entegre ettiği klozetler, suyu yönlendirebilme özelliği ile tüm iç yüzeyleri son derece hassas bir dağılımla temizleyebiliyor. Kullanıcı dostu Sapphire serisinde kullanılan klozetler, hijyeni ve çevresel sürdürülebilirliği ön planda tutan kullanıcıların ilgi odağı haline geliyor. Sadece 4,5 litre su ile tam fonksiyon sağlayan Sapphire serisi asma klozetler, SEREL’in sektöre kazandırdığı kir tutmayan gümüş iyon yüzey teknolojisine sahip Hygiene Plus uygulamasıyla uyum sağlayabiliyor.

    Yavaş kapanma özelliği sunan SEREL SilentClose ve son derece pratik, kolayca çıkarılıp takılabilen SEREL Easy Release klozet kapakları, Sapphire asma klozetlerle mükemmel uyum sağlıyor. Bu adaptasyon, klozet temizliğini kolaylaştırdığı için kullanıcı gereksinimlerini tatmin edici bir biçimde karşılıyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.