DOLAR 32,379
EURO 35,0358
ALTIN 2326,799
BIST 9142,4
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Form Fancoil ürün gamı müşteri ihtiyaçlarına göre optimize edildi

    Form Fancoil ürün gamı müşteri ihtiyaçlarına göre optimize edildi

    İklimlendirme sektörünün öncülerinden Form Şirketler Grubu, 2018 yılından bu yana üretimi gerçekleştirdiği Form Fancoil ünitelerini, 55 yıllık tecrübesi ve AR-GE çalışmalarından gelen güçle daha verimli ve ergonomik hale getirdi. Form Fancoil, kompakt yapısı ve yüksek teknolojisi sayesinde ofis, AVM, otel, konut, hastane, okul gibi mahallerin ısıtma, soğutma ve havalandırma ihtiyaçlarını karşılıyor.

    Form Endüstri Ürünleri’nin ürün gamında bulunan Form Fancoil, müşteri ihtiyaçlarına yönelik olarak eklenen yeni özellikleri ile kapalı alanları daha etkili bir şekilde iklimlendiriyor. Form’un AR-GE ve yerli üretime verdiği değerle optimize edilen Form Fancoil serisi ile mekanlar düşük enerji tüketimli ve yüksek konforlu iklimlendirmeyle buluşuyor. Form Fancoil üstün performansı, yüksek verimlilik değerleri, sessiz çalışma özelliği, dayanıklılığı, ince ergonomik boyutları ve düşük bakım maliyetleri ile öne çıkıyor.

    Yenilenen kapasite aralıkları ve boyutuyla Form Fancoil serisi

    Kullanım tercihleri göz önünde bulundurularak optimizasyonu gerçekleştirilen Form Fancoil, yeni kapasite aralıkları ve boyutuyla kullanım esnekliği ve enerji tasarrufu sağlıyor. Form Fancoil, kullanıcılara 2-12 kW aralığında 5 farklı kapasitede seçenekler sunuyor.

    İnce tasarımı sayesinde estetik bir görünüme sahip olan Form Fancoil, montaj kolaylığı ve mimari açıdan kullanım esnekliği sağlıyor. İçi boyalı ve dış kısmında 6 mm kalınlığında izolasyona sahip olan Form Fancoil, TÜBİTAK onaylı sessiz çalışma özelliği ile konfor seviyesini arttırıyor. Öte yandan standart drenaj tavasının yanı sıra ekstra olarak sunulan ek drenaj tavası ile tesisat montaj kolaylığı sağlıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.