DOLAR 32,3448
EURO 35,1385
ALTIN 2301,298
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Form’dan yüksek teknolojili merkezi iklimlendirme çözümleri

    Form’dan yüksek teknolojili merkezi iklimlendirme çözümleri

    Form Endüstri Ürünleri, ürün yelpazesinde yer alan üstün teknolojili merkezi klima seçenekleri ve 57 yıllık sektör tecrübesiyle kapalı alanlara yüksek kaliteli iklimlendirme çözümleri sunuyor. Güçlü iş ortaklıkları ve Ar-Ge’ye verdiği önemle her ihtiyaca uygun iklimlendirme ürünlerini bünyesinde barındıran Form, projelere özel sunduğu geniş ürün portfolyosuyla tercih sebebi oluyor.

    Alanında imza attığı yurt içi ve yurt dışındaki sayısız referanslarının gücünü arkasına alarak günden güne büyüyen Form, Form markalı fancoil ve klima santrallerine ek olarak, Soğutma Gruplarında Clivet ve Dunham Bush markalı ürünleriyle öne çıkıyor.

    Yerli Üretimde Bir Dünya Markası

    Form’un İzmir’de bulunan tesisinde üretilen fancoil ve klima santralleri, sahip oldukları yüksek verimlilik ve dayanıklılık ile dikkat çekiyor. Otel, alışveriş merkezi, hastane veya rezidans gibi çok odalı binalarda tercih edilen Form FCU üniteler, üstün performansları ile merkezi klima sistemlerinin uygulandığı tüm mekanların ısıtma ve soğutma ihtiyaçlarına ekonomik çözümler sunuyor. Form fancoiller, 2 – 12 kW  kapasite  ve 220 – 2600 m3/h hava debisi  aralığına ek olarak, 2 /4  borulu gizli tavan tipi seçenekleri ile kullanım ve çözüm esnekliği sağlıyor. Kompakt tasarımıyla her türlü mimariye uyumlu Form fancoiller, düşük ses seviyesi ve yüksek verimleriyle de yurt içinde ve yurt dışında çok sayıda otel ve iş merkezinde tercih ediliyor. Antalya Titanic Otel, Büyük Anadolu Oteli, Basqual Otel, Bağcılar Eğitim Araştırma Hastanesi,  ETİ Gıda Fabrikası, Capitol AVM, Senegal Data Center gibi pek çok önemli projenin iklimlendirme çözümünde Form fancoil yer alıyor.

    Form FKS Klima santralleri ise modüler tasarımı ve kompakt ölçüleriyle binaların tüm havalandırma gereksinimlerini tam olarak karşılayacak şekilde yapılandırılıyor. Piyasanın en yüksek çevre duyarlılığına ve enerji verimliliğine sahip olacak şekilde tasarlanan FKS Klima santralleri, son derece düşük ekolojik etkisi ile enerji tüketimini en aza indirerek, maliyetleri daima minimum düzeyde tutuyor. Gerek yurt dışından gerekse Türkiye’den büyük ilgi gören Eurovent sertifikalı Form FKS Klima Santrali yüksek termal yalıtımı ile ısı kaybını minimuma indiriyor.

    Son derece yüksek standartlara sahip olan FKS Klima Santrali özellikle Isıl Geçirgenlik sınıfında T2 (TT Class) ve Isıl Köprüleme sınıfında TB1 (TBF Class) seviyesi ile öne çıkıyor. Nidapark Kayaşehir, Hayat Kimya, Yıldız Kule İş merkezi, Doubletree Hilton Ş.Urfa, MED Park International Hospital-Moldova  gibi birçok değerli projeyi referansları arasına alan FKS Klima Santrali, merkezi sistem uygulamaları için verimli çözümler sunuyor.

    Yıllara Meydan Okuyan Güçlü İş Ortaklıkları

    57 yıllık tecrübesi ve güçlü iş ortaklıklarıyla iklimlendirme sektörünün ve merkezi sistemlerin öncü firması Form, CLIVET ve DUNHAMBUSH soğutma grupları ile konfor, ticari ve endüstriyel proseslerde, soğutma uygulamaları için geniş bir yelpazede verimli ve işlevsel çözümler sunuyor.

    Form bu soğutma gruplarıyla, yüksek performans ve verimlilik, minimum enerji tüketimi ve işletim maliyetine ek olarak, karbon emisyonlarını düşürmek amacıyla geliştirilmiş, ısı pompası, 4 veya 6 borulu multifunction sistemler, scroll ve vidalı kompresör seçenekleri, inverter teknolojileri, santrifüj kompresörlü çözümler sunuyor. Ayrıca projenin gereksinimlerine göre ısı geri kazanım ve free-cooling  teknolojilerinin kullanıldığı çözümleri de mümkün kılıyor.

    Form; Kaya Belek Otel, Merit Royal Hotel, NidaPark Ofis, Ali Osman Sönmez Hastanesi, Gen İlaç, Nuh Çimento, Çukurova Bölgesel Havalimanı, Üsküp Karma Projesi ve MED Park International Hospital-Moldova gibi birçok referansı ile göz dolduruyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.