DOLAR 32,3707
EURO 35,0492
ALTIN 2325,66
BIST 9097,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Formula 1 yeniden Türkiye’de

    Formula 1 yeniden Türkiye’de
    26.08.2020
    A+
    A-

    Formula 1 Türkiye Grand Prix’i 9 yıl aradan sonra T.C. Cumhurbaşkanlığı Himayelerinde 13-15 Kasım tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirilecek. Ülkemizin 2005 ve 2011 yıllarında toplam 7 kez ev sahipliği yaptığı büyük organizasyon, 2020 Dünya Formula 1 Şampiyonası’nın 14. yarışı olarak İstanbul Park’ta düzenlenecek.

    Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu Başkanı Eren Üçlertoprağı Formula 1’in geri dönüşünde ülkemizin tüm dünyaca bilinen organizasyon kabiliyetinin etkili olduğunu belirterek; “Başta Formula 1’in ülkemize kazandırılmasına büyük önem veren ve desteğini esirgemeyen Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımızı sunuyoruz. T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığımızın önderliğinde Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu olarak sportif açıdan organizasyonu başarıyla gerçekleştirip, ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğimize inancımızla bu büyük organizasyonun ülkemiz ve otomobil sporları için hayırlı olmasını diliyoruz.” açıklamasını yaptı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.