DOLAR 32,4285
EURO 34,5912
ALTIN 2383,326
BIST 10045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Forum İstanbul’daki LEGO® yarışmasında ailelerin rekabeti nefes kesti

    Forum İstanbul’daki LEGO® yarışmasında ailelerin rekabeti nefes kesti
    18.09.2019
    A+
    A-

    Forum İstanbul ve LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul iş birliğiyle 14-15 Eylül’de düzenlenen okula dönüş etkinliğinde, çocuklar hem eğlenceli zaman geçirme hem de yaratıcılıklarını geliştirme fırsatı buldu. 60 ailenin katıldığı ‘Aileler Yarışıyor’ isimli yarışma büyük ilgi görürken, influencer’lar Burçin Kaya ve Amine Kamburoğlu’nun kurduğu, çocuklarla ailelerinden oluşan 10’ar kişilik takımlar, büyük ödül için kıyasıya yarıştı. Yarışmada ilk üçe giren isimlerin tamamı, başvuru yapan katılımcılardan oluştu.

    ALIŞVERİŞ deneyimini yeniden tanımlayan Forum İstanbul ve 3-10 yaş arası çocuklu aileler için eğlenceli ve öğretici aktiviteler sunan LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul okula dönüş dönemi için çok renkli bir etkinliğe imza attı. 14-15 Eylül tarihlerinde Forum İstanbul ve LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul iş birliğiyle düzenlenen ve 60 ailenin katıldığı yarışma, büyük ilgi gördü.

    Sosyal medyadan yarışmanın duyurusunu yapan influencer’lar Burçin Kaya ve Amine Kamburoğlu da yarışmaya kendi kurdukları takımlarla katıldı. Çocuklar ve ailelerinden oluşan 10’ar kişilik takımlar, LEGOLAND® Discovery Center İstanbul’un Model Yapım Uzmanı Deniz Can Doğan’ın belirlediği temalarda LEGO® figürlerini en yaratıcı şekilde yaparak büyük ödülü kazanmak için yarıştı. 2 gün boyunca 3’er seans şeklinde yapılan yarışmanın ardından, her seansın birincisinin katıldığı final seansı düzenlendi.

    Tüm yarışmacı çocuklar ‘Yaratıcı Ekip Üyesi’ oldu

    Büyük heyecana sahne olan finalde birinciliği Gözde Kaya, ikinciliği Umut Çetin, üçüncülüğü ise Egemen Adil Gökçe kazandı. Birinci gelen yarışmacıya ödül olarak 5000, ikinciye 2000, üçüncüye ise 1000 TL değerinde Forum İstanbul Hediye Kartı verildi. İlk üçe giren isimlerin tamamı, etkinliğe internetten başvuru yaparak katılanlardan oluştu. Öte yandan yarışan tüm minikler, LEGOLAND® Discovery Center İstanbul’un yeni Yaratıcı Ekibine kabul edildi.

    Yaratıcı ekip yıl boyunca LEGOLAND® Discovery Centre’ın tüm etkinliklerinde görevli ya da davetli olarak yer alacak, merkezdeki yeni etkinlik alanlarında gösterime giren filmler ve benzeri her yeniliği ilk kez bu ekip deneyimleyecek ve kendilerinin fikirlerine başvurulacak. Yarışmaya katılan tüm katılımcılar aynı zamanda yıl boyu merkeze ücretsiz giriş yapabilecekleri LEGOLAND® Discovery Centre yıllık üyeliğine de sahip oldular.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.