DOLAR 32,5694
EURO 34,7731
ALTIN 2491,659
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Freundin II ile her mekanda farklı hissedin

    Freundin II ile her mekanda farklı hissedin
    22.01.2018
    A+
    A-

    Rasch markasının Freundin II duvar kağıdı koleksiyonu ile evinize birden fazla stili yansıtabilmeniz mümkün!

    Romantik, gösterişli, sıra dışı veya klasik… Kim demiş evinizin her mekanı aynı stilde olmalı diye? Klasik veya sıra dışı bir salon ile romantik bir yatak odası aynı evde olamaz mı?

    Bir mekanın size nasıl hissettirmesini istiyorsanız onu yansıtmakta da bir o kadar özgürsünüz. İşte Freundin II, aradığınız atmosferi yaşam alanlarınıza yansıtabileceğiniz mücevher gibi bir koleksiyon olacak!

    Çiçeklerden palmiye yapraklarına, kaktüslerden kelebeklere uzanan desenleri ile tropikal iklimin sıcaklığını evlere taşıyan Freundin II duvar kağıdı koleksiyonu; ahşap, tuğla ve seramik gibi farklı dokuları yansıtan tasarımları ile de klasikten moderne her stile uygun alternatifler sunuyor. Birbirinden farklı renklerini tasarımları ile birleştiren koleksiyon, yanardöner özellikli sıra dışı duvar kağıdı modelleri ile de ışıl ışıl parlayan mekanlar yaratıyor.

    Tüm Rasch koleksiyonlarında olduğu gibi, kalite ve teknik özellikleri ile fark yaratan modern ithal duvar kağıdı koleksiyonu, kolay temizlenebilmesi, güneş ışınlarına dayanıklı olması, ekolojik olması, RAL ve CE sertifikaları güvencesinde insan sağlığına zararlı hiçbir maddeyi barındırmaması gibi birçok avantajı ile de ön plana çıkıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.