DOLAR 32,5082
EURO 34,9397
ALTIN 2433,082
BIST 9807,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Fuzulev’den anlamlı paylaşım

    Fuzulev’den anlamlı paylaşım
    03.12.2021
    A+
    A-

    2017-2018 sezonunda kurulan ve 3’üncü ligden mücadeleye başlayan FuzulEv 1453 Engelliler Spor Kulübü Basketbol Takımı, geçtiğimiz sezon en üst lige şampiyonlukla çıktı. Fuzulev de bu başarı hikayesini anlamlı bir filmle tüm Türkiye’ye duyuruyor.

    Tasarruf finans sisteminin lider şirketi Fuzulev, 4 sezondur desteklediği FuzulEv 1453 Engelliler Spor Kulübü’nün başarı hikayesi anlamlı bir filme dönüştü. FuzulEv’in ana sponsoru olduğu FuzulEv 1453 Engelliler Spor Kulübü (ESK) Basketbol Takımı, kurulduğu 2017-2018 sezonunda 3’üncü ligden mücadeleye başlamıştı. 4 yılda Fuzulev’in desteği ile de Süper Lig’e şampiyonluk ile çıkan spor kulübünün başarısını anlamlı bir film ile tüm Türkiye’yle paylaşan Fuzulev’in Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, “4 sezondur isminde ve göğsünde yer almaktan gurur duyduğumuz FuzulEv 1453 Engelliler Spor Kulübü’nün Süper Lig yolculuğunda da yanındayız! Terinin son damlasına kadar birbirine koşulsuz destek olan #EngelsizŞampiyon’larımız kıymetli hikayesi ile en başta bize ilham oluyor.” dedi.

    ‘Omuz omuza koştuklarının olduğu yer evdir’

    Fuzulev’in hazırladığı anlamlı film ‘İnsanın evi neresidir’ sorusu ile başlıyor. Film, ‘Birbirine koşulsuz destek olanların olduğu yer evdir. Bazen hiç konuşmadan anlaşabildiklerinin olduğu yer evdir. Terinin son damlasına kadar birlikte mücadele ettiklerinin olduğu yer evdir. Hayat bu engel çıkarır, o engelleri aşmak için omuz omuza koştuklarının olduğu yer evdir. Sığındığın, koştuğun, dinlendiğin yer evdir. En önemlisi en çok sevdiklerinin olduğu yer evdir.’ mesajları ile tamamlanıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.