DOLAR 32,5643
EURO 34,7024
ALTIN 2415,199
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    FuzulEv’e Sosyal Sorumluluk ödülü

    FuzulEv’e Sosyal Sorumluluk ödülü
    05.04.2021
    A+
    A-

    FuzulEv, Dünya Basın Mensupları Derneği (DMBD) tarafından bu sene 11’incisi düzenlenen “Yılın En’leri Ödül Töreni”nde, ‘SorOna’ adlı reklam filmiyle “Sosyal Projelerde Farkındalık Ödülü”ne layık görüldü.

     

    Tasarruf Finansman Modeliyle 1992 yılından bu yana on binlerce kişiyi faizsiz, peşinatsız ve kredisiz (FPK) sistem kapsamında ev ve otomobil sahibi yapan FuzulEv’e bir ödül daha geldi. Pandeminin ilk günlerinde 65 yaş üstü vatandaşların yalnız bırakılmaması ve desteklenmesi temasıyla “SorOna” etiketiyle bir günde kampanyayı başlatıp reklam filmini de çeken FuzulEv “Sosyal Projelerde Farkındalık Ödülü”nün sahibi oldu. DMBD tarafından Çırağan Sarayı’nda düzenlenen ve bu sene 11’incisi gerçekleştirilen törende, FuzulEv Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal’a ödülü DMBD Başkanı Muzaffer Tunç taktim etti.

     

    “Kültürel değerlerimiz önceliğimiz”

    Fuzul Holding ve iştiraki tüm şirketlerde yalnızca ticari faaliyetleri değil kültürel değerleri de ön planda tuttuklarını ve bu anlamda sosyal fayda sağlamaktan da mutlu olduklarını ifade eden FuzulEv Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, “FuzulEv olarak yeni bir ödül almaktan memnuniyet duyuyoruz. 29 senedir sektörün öncü şirketlerinden biri olarak on binlerce kişiyi ev ve otomobil hayallerine kavuşturmanın gururu içindeyiz. Bu süreçte aldığımız ödüller de bizi motive ediyor. Fakat sosyal projelerimizin ödüllendirilmesi bizim için ayrı bir mutluluk kaynağı. Çünkü biz sadece ticari faaliyetleri değil, aynı zamanda topluma fayda sağlayacak sosyal, kültürel projeleri de son derece önemsiyoruz” sözlerini kullandı.

     

    Törene iş dünyasının yanı sıra, sanatçı ve siyasetçi ve bürokratlardan oluşan geniş bir davetli topluluğu da katıldı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.