DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Gamador’un “Meydan” projesinin satış ofisi açılışı ve proje lansmanı gerçekleştirildi

    Gamador’un “Meydan” projesinin satış ofisi açılışı ve proje lansmanı gerçekleştirildi
    23.08.2022
    A+
    A-

    Ankara’nın önde gelen inşaat firmalarından Gamador’un “Meydan” projesinin satış ofisi açılışı ve proje lansman kokteyli çok sayıda misafirin katılımıyla gerçekleştirildi. 

    Keçiören’in Ovacık Mahallesinde Yozgat Bulvarı üzerinde bulunan satış ofisinde gerçekleşen lansmanın ev sahipliğini Gamador İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Murat Karaarslan ve Ertan Üşenmez yaptı. Lansmana Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok’un yanı sıra çok sayıda siyasi, bürokrat, iş insanı, gazeteci ve konut sahibi olmak isteyen vatandaş katıldı. Gamador İnşaat ile kısa süre önce sponsorluk anlaşması imzalayan Dünya ve Avrupa Şampiyonu ünvanlı Milli Güreşçi Rıza Kayaalp de lansmana katılanlar arasında yer aldı. Katılımcılar, Gamador İnşaat’ın tüm projelerini görme fırsatı bulurken Gamador Meydan’a ait örnek daireyi de ziyaret ettiler.

    Ödeme seçeneğiyle fark yaratıyor 

    Gamador Meydan projesi, sağladığı ödeme sistemiyle dikkatleri çekiyor. Yükselen kredi faiz oranları sebebiyle konut alma planlarını erteleyenlere caiz fırsatlar sunan Gamador İnşaat, peşin fiyatına, vade farksız 36 ay taksitle konut sahibi olma imkanı sağlıyor. Gamador Meydan’ın 2024 yılı Ağustos ayında tamamlanması öngörülüyor. 180 konut ve 42 mağazadan oluşan 66,200 metrekarelik projede yer almak isteyenler banka ve kefil olmadan özel fiyat avantajlarından yararlanabiliyor.

    Aynı zamanda bir yaşam alanı 

    Lansmanda konuşan Gamador İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Murat Karaarslan, konut sektöründeki bilgi ve birikimlerinin sonucu olarak ortaya çıkan Gamador Meydan projesinin örnek bir yaşam alanı olarak tasarlandığını söyledi. Türkiye’nin içerisinde bulunduğu ekonomik koşulları da düşünerek özel ödeme seçenekleri sunduklarını aktaran Karaarslan, projeyi hazırlarken konforu ve vatandaşların öncelikleri dikkate aldıklarını belirtti. Karaaslan, “Gamador Meydan’da evlerin altında süpermarket dahil birçok hizmeti sunan mağazalar olacak. Evinizin konforundan uzaklaşmadan günlük ihtiyaçlarınızı karşılayabileceksiniz. Millet Bahçesi mimarı tarafından tasarlanan çok güzel bir botanik bahçemiz olacak. Burada bir de ateş çukurumuz var. Misafirlerimiz burada özellikle akşamları keyifli dakikalar geçirecekler.” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.