DOLAR 32,379
EURO 35,0358
ALTIN 2326,799
BIST 9142,4
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Gartner’in Magic Quadrant 2018 araştırmasında “Lider” seçildi

    Gartner’in Magic Quadrant 2018 araştırmasında “Lider” seçildi
    26.03.2018
    A+
    A-

    Kurum içinde kimlik ve erişim yönetişimini kolaylaştıran çözümleriyle tanınan One Identity, Gartner’ın sektöre dair yaptığı araştırmada “Lider” kurumlar arasında gösterildi. One Identity çözümlerinin sağladığı stratejik güç, yenilikçilik ve teknolojik üstünlük bu başarıyı elde etmesinde rol oynadı.

    COMPAREX Turkey tarafından Türkiye pazarına sunulan, kimlik ve erişim yönetişimi (IAG) alanında uluslararası çapta lider One Identity, Gartner’in sektöre yönelik yayınladığı Gartner Magic Quadrant 2018’de “Lider” şirketlerden biri olarak gösterildi. Identity Governance and Administration (Kimlik ve Erişim Yönetişimi) alanında bilgi ve deneyim sahibi olan kurumların da değerlendirmesi sonucu Lider’ler arasına katılan One Identity, böylece bu alandaki küresel başarısını bir kez daha kanıtlamış oldu.

    Gartner’ın düzenli olarak gerçekleştirdiği araştırma, kimlik erişimi ve yönetişimi pazarındaki inovasyonların ve yenilikçi teknolojilerin belirlenmesi açısından önem taşıyor. Erişim talep süreçleri, risk puanlama, Uyumluluk ve Görevler Ayrılığı İlkesi (Segregation of Duties) gibi kimlik yönetişiminin stratejik süreçlerini ele alan araştırma, aynı zamanda sektördeki kurumların geldiği son noktayı tespit ederek tüm sektör paydaşlarıyla paylaşıyor.

    Gartner Magic Quadrant 2018’de “Lider” olarak gösterilen One Identity’nin yenilikçi, kaliteli ve güvenilir ürünlerini Türkiye pazarına sunmaktan memnuniyet duyduklarını ifade eden COMPAREX Turkey Profesyonel Hizmetler Direktörü Mehmet Girgin; “One Identity, kullanıcıları dinleyerek ve çağın getirdiği ihtiyaçların farkında olarak özgün çözümler geliştiriyor. İnovasyon ve teknoloji odaklı gelişim anlayışı ile uluslararası çapta başarılı ürünlerini müşterilerine en güvenilir, hızlı ve kolay şekilde sağlamayı amaçlıyor. Bu doğrultuda sürekli yatırımlarla kendini geliştiren One Identity, Gartner araştırmasında bir “Lider” olarak kendini kanıtladı. Bu uluslararası deneyimi, Türkiye’deki güçlü ağımız ve deneyimli kadromuzla müşterilerimizle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

    Gartner araştırmasıyla ürün ve çözümlerinin gücünü ortaya koyan One Identity, Kimlik ve Erişim Otomasyonu süreçlerinin üzerine güçlü bir Governance – Yönetişim katmanı inşa ediyor. Aynı zamanda PAG (Privileged Account Governance – Ayrıcalıklı Hesapların Yönetişimi) ve Data Governance (Veri Yönetişimi) konularındaki modülleri ile yönetişim katmanını daha geniş çerçeveden ele alma fırsatı sunuyor. Bu sayede kurumlar herhangi bir regülasyona tabi olsunlar ya da olmasınlar bütünleşik yaklaşımlarla ve ortak-merkezi raporlama olanakları ile zorlu iç ve dış denetim süreçlerini çok daha rahat yönetiyorlar. Ayrıca Single Sign On (SSO) ve Access Management, Multi Factor-Two Factor Authentication (MFA-2FA), Self Service Password Management, Granular Access Delegation konuları da One Identity’nin bütünleşik çözümleri arasında yer alıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.