DOLAR 32,5191
EURO 34,8375
ALTIN 2473,992
BIST 9530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Gaspçıların saldırısına uğrayan Günnür Adıgüzel kim hangi dizilerde oynadı

    Gaspçıların saldırısına uğrayan Günnür Adıgüzel kim hangi dizilerde oynadı
    26.08.2020
    A+
    A-

    Şişli’de bankadan çıktıktan sonra yaklaşık 500 bin lirası gasp edilen Günnur Adıgüzel’in kim olduğu internette en fazla aranan kişiler arasında geldi.
    Öğle saatlerinde müşterisi olduğu bankadan parasını alarak uzaklaşan Adıgüzel, arabasının anahtarını almak için iş yerine doğru yola çıktı. Arabasına bindiği sırada bilinmeyen bir kişi tarafından gasp edilen Günnur Adıgüzel durumu polise bildirdi. Ardından sağlık durumunun kontrol edilebilmesi için de hastahaneye gitti. Hastanede ifadesi alınan Günnur Adıgüzel’in şikayeti üzerine polis ekipleri gaspçıyı yakalamak için çalışmaya başladı. Günnur Adıgüzel’in verdiği eşkala uygun herhangi bir şüpheliye rastlanmazken polis ekiplerinin  aramalarının sürdürüyor.

    Oyunculuk serüvenine reklam filmleriyle başlayan Günnur Adıgüzel pek çok dizi projesinde yardımcı rollerde boy gösterdi. 1985 yılında doğan Günnur Adıgüzel yaş olarak 35 yaşındadır. Günnur Adıgüzel kilo-boy olarak ise 1.69 cm ve 50 kilodur. İlk başrol deneyimini ise TRT 1 ekranlarına gelen İncir Ağacı dizisinde Sevim karakteriyle yaşamıştır. Arka Sokaklar, Seddülbahir 32 Saat, Galip Derviş, Lale Devri, Alev Alev, Alemin Kralı ve Ustura Kemal dizilerinde rol aldı.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.