DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Gastronominin prestijli fuarı Sirha İstanbul’a online ziyaretçi kaydı başladı

    Gastronominin prestijli fuarı Sirha İstanbul’a online ziyaretçi kaydı başladı
    02.10.2019
    A+
    A-

    Gastronomi sektörünün en önemli buluşması olan Sirha İstanbul 14–16 Kasım 2019 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi‘nde düzenlenecek. HORECA sektörünün uluslararası buluşmasını ziyaret etmek isteyen sektör profesyonelleri için www. sirha-istanbul. com sitesinde online ziyaretçi kaydı açıldı.

    Restoran, otel ve yiyecek içecek sektörü profesyonellerine yönelik düzenlenen uluslararası ihtisas fuarı Sirha İstanbul, 14–16 Kasım 2019 tarihleri arasında ziyaretçilerini bu yıl da İstanbul Kongre Merkezi‘nde ağırlayacak. HORECA sektörünün en prestijli fuarı olan Sirha İstanbul‘un 7. organizasyonuna katılmak isteyen sektör profesyonelleri, www. sirha-istanbul. com sitesinden online ziyaretçi kaydı yaptırabiliyor.

    Networking imkanları

    Sirha İstanbul, sektörün her alanından katılımcıları ve yarattığı networking imkanlarıyla büyük katma değer yaratıyor. Yeni işbirliği olanakları sağlayan Sirha İstanbul, organize ettiği b2b görüşmelerle firmalar ve satın alımcılar arasında ilişki kurulmasını sağlıyor. HORECA sektöründen ulusal ve uluslararası birçok oyuncuyu aynı platformda bir araya getiren Sirha İstanbul, katılımcılara yeni müşteriler, tedarikçiler ve çözüm ortakları bulmaları için geniş olanaklar sunuyor.

    Katılımcı profili

    Sirha İstanbul‘un katılımcı firma profilini gıda ürünleri, mutfak ekipmanları, ekmek ve pastacılık ürün ve ekipmanları, dondurma ürün ve ekipmanları, kafe–bar ürünleri ve içecekler, masaüstü servis ekipmanları, mobilya, dekorasyon ve tekstil, sektöre yönelik hizmet ve teknolojiler, hijyen ve temizlik ürünleri, kullan at ve ambalaj ürünleri firmaları oluşturuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.