DOLAR 32,3376
EURO 35,1975
ALTIN 2246,672
BIST 8718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    “Gayrimenkul Okulu” eğitime başlıyor

    “Gayrimenkul Okulu” eğitime başlıyor
    16.04.2021
    A+
    A-
    Gayrimenkul Satış ve Pazarlama Profesyonelleri Derneği (GAPAS) ve İstanbul Ticaret Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi, gayrimenkul sektöründe akademik deneyim ve sektör tecrübesini birleştirerek ‘Gayrimenkul Okulu’ için iş birliği yaptı. Gayrimenkul sektöründe çalışan ya da çalışmak isteyenlerin mesleki gelişimlerine destek olmak için oluşturulan eğitimler 30 Nisan’da başlıyor.

    GAPAS ve İstanbul Ticaret Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi iş birliğiyle ekonominin lokomotiflerinden gayrimenkul sektöründe çalışan ve çalışmak isteyenlerin mesleki gelişimlerini desteklemek için başlayacak “Gayrimenkul Okulu” sektöre donanımlı bireyler yetiştirmek, ekonomiye ve istihdama katkı sağlamak amacıyla eğitimlerine başlıyor. 30 Nisan 2021’den itibaren sektörün önde gelen iş insanları, eğitmenleri ve İstanbul Ticaret Üniversitesi akademisyenleri tarafından verilecek eğitimler yeni (sıfır) ve ikinci el gayrimenkul satışı ve kiralaması süreçlerine odaklanacak, sorumlu emlak müşavirliği sınavlarına hazırlık imkânı verecek. Gayrimenkul hukukundan pazarlamaya, satış tekniklerinden müşteri yönetimine kadar sektörde bir gayrimenkul uzmanının ihtiyaç duyduğu tüm eğitimleri en güncel haliyle katılımcılarına sunacak.

    Nazmi DURBAKAYIM’dan ‘Liderlik’ Eğitimi

    Gayrimenkul Satış ve Pazarlama Profesyonelleri Derneği (GAPAS) ve İstanbul Ticaret Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi iş birliği ile gerçekleşecek eğitimde, Teknik Yapı Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve İNDER (İstanbul İnşaatçılar Derneği) Başkanı Sn. Nazmi DURBAKAYIM, gayrimenkulde ‘liderlik’ üzerine bir eğitim verecek.

    Gayrimenkulde Pazarlama ve Dijital Dönüşüm, Gayrimenkul Hukuku, 2. El Gayrimenkul, Proje Satış ve Kişisel Gelişim, Gayrimenkulde Liderlik ve Marka Yaratma olmak üzere beş modülden oluşan eğitimde, tüm modüller etkileşimli bir tartışma ortamında vaka analizleriyle birlikte ele alınacak. Program sonunda Sn. DURBAKAYIM liderlik üzerine konuşma yapacak.

    Online Gerçekleştirilecek Eğitimler 30 Nisan’da Başlıyor

    Eğitimler, 30 Nisan – 6 Mayıs tarihleri arasında online olarak alanında uzman isimler tarafından katılımcılara aktarılacak.  Esra Tümen, Dr. Serkan Akgün, Güven Açık ve Murat Can Gökdemir gibi isimlerin vereceği 22 saatlik eğitim programında, gayrimenkul pazarlamada yeni trendler, iletişimin yeni dili, hedef kitle analizi, gayrimenkul satış sözleşmeleri, nitelikli emlak portföyü oluşturma, taşınmaz ticareti ve devir işlemleri, yabancıya satış süreci, portföy alma ve kazanma, emlak satış ve kiralamanın şifreleri, gayrimenkul sunum ve maketten satış teknikleri, yüz yüze ve telefonla satışta pazarlama teknikleri, müşteri yönetimi ve itiraz karşılama sanatı eğitimleri bulunacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.