DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Gayrimenkulde dünya devi ERA Türkiye’nin başına Alphan Manas geçti

    Gayrimenkulde dünya devi ERA Türkiye’nin başına Alphan Manas geçti
    19.10.2020
    A+
    A-

     

    Gayrimenkulde dünya devi ERA, Türkiye’de 1 numara olmak İçin Alphan Manas ile yola çıkıyor! Başa geçer geçmez girişimcilere fırsat kampanyası açıklayan ERA Türkiye Ülke Başkanı Alphan Manas, “ERA ofisi açacak ilk 25 girişimci için franchise bedelinde yüzde 50 indirim sunacağız.” dedi.

     

    Gayrimenkul sektörüne yenilikçi bakış açısı ile katma değer katmayı sürdüren dünya devi ERA’nın Türkiye operasyonlarının başına ünlü Türk girişimci Alphan Manas geçti. 1971 yılında ABD’de kurulan, 40 ülkede 3.120 ofise, 40.000’den fazla gayrimenkul danışmanına sahip olan ve girişimcilere gayrimenkul sektöründe fırsatlar sunan ERA Türkiye’nin Ülke Başkanı olarak görevine başlayan Alphan Manas, “Girişimcilik ile ilgili ilk kararımızı aldık: ERA ofisi açacak İlk 25 girişimci için franchise bedelinde yüzde 50 indirim sunacağız.” dedi. ERA ağını tüm Türkiye’ye yaymayı planladıklarını, emlak danışmanlığının insan işi olduğunu kaydeden Manas, “ERA olarak, bir araya getireceğimiz kaliteli insanları, yaptığımız organizasyonlarla kaynaştıracak, birbirlerini tanımalarını sağlayacağız. Kaliteli insanların birbiriyle İletişimini etkileşime çevireceğiz. Ayrıca Kurumsal markalarla iş birlikleri yaparak kazanç artıran iş modelleri geliştireceğiz. Bu yeni dönemde ERA’lı olan kazanır! Nitekim markanın Yıldızı Olmak ve gelecekte markada söz sahibi olmak bir ayrıcalıktır. Ayrıcalıklar ise öncülere verilir.” ifadelerini kullandı.  ERA Türkiye’nin girişimciler için ayrıcalıklarla dolu olduğuna vurgu yapan Manas, “ERA ofisi açan bir girişimcinin 1 yıllık planı hazır! 7/24 Kişisel Eğitim süreci başlıyor ve Broker olarak ihtiyaçlarına ve hedeflerine göre kişiye özel harita çiziliyor. Muzayede.com iş birliği ile Portföy Desteği yeni açılacak ofislerimiz için önemli bir adım olacak. ERA’nın sağladığı en büyük ayrıcalık ‘Bölgesinde İlk Olma Avantajı’. ERA Gayrimenkul Türkiye franchise sisteminde yer alacak bir ofis, İstediği bölgeyi alma avantajına sahip olacak.” dedi.

    ‘Avrupa’da en fazla emlak işlemi Türkiye’de yapılıyor’

    ERA Türkiye Ülke Başkanı Alphan Manas, “Emlakçılık sektöründe kayıt dışılığı ve haksız rekabeti önlemek üzere bir dizi düzenleme hayata geçirildi. Avrupa’da en fazla emlak işleminin Türkiye’de yapıldığı gerçeğini unutamayız. OECD ülkeleri arasında ise en fazla konut satışı sıralamasında Türkiye, Amerika’nın ardından ikinci sırada. Dolayısıyla Türkiye’deki enerjimizi, motivasyonumuzu en üst seviyede tutmayı sürdüreceğiz.” açıklamasında bulundu.  İş adamı ve fütürist kişiliği ile tanınan Alphan Manas aynı zamanda Fütüristler Derneği kurucusu ve Onursal Başkanı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.